Luchtig lijnenspel


Brabantia lanceert een nieuwe lijn strijkplankhoezen

Met zijn zwart-witte strepen is de nieuwe Brabantia Fading Lines strijkplankhoes één brok monochrome magie. Dit strakke design is er in verschillende maten, en past dus zeker bij jouw stijl en jouw strijkplank. Eén van de hoezen is zelfs uitgerust met een hittebestendige parkeerplaats om je strijkijzer op te parkeren. Een prachtige oplossing voor een brandende kwestie!

Houd het koppie koel

De Fading Lines hoezen zijn gemaakt van 100% katoen, voor gladjes strijken. Dankzij de schuimrubberen onderlaag kun je makkelijk voldoende druk uitoefenen op je kleding, zodat elke vouw verdwijnt. Dankzij de hittebestendige parkeerplaats in de hoes, kun je je strijkijzer zonder schroeigevaar op je plank laten staan. De Fading Lines hoes met deze hittebestendige parkeerplaats past op de maat D-strijkplanken van Brabantia. En dankzij het opvallende ontwerp past ‘ie zeker in jouw straatje!

Weg met de was

De nieuwe Fading Lines hoes is beschikbaar op strijkplanken in maat B en D. Er is een plank van 124x38 cm met een strijkerhouder of Solid stoomunithouder. De andere twee planken hebben een extra groot werkoppervlak (135x45) met een overtrek die voorzien is van de hittebestendige parkeerplaats. Een daarvan heeft zelfs een linnenrek, de ander straalt in zijn eenvoud en heeft geen toeters of bellen nodig. Voor welke variant ga jij?

De Fading Lines Strijkplankhoes heeft een 2-jarige garantie. Alle Fading Lines strijkplanken hebben een garantie van 10 jaar en zijn te koop vanaf april 2018. Zo’n luchtig lijnenspel wil iedereen toch wel?

AANBEVOLEN

Nachtmann whisky glazen

Een goede whisky drink je in de Nachtmann whisky glazen. Dit zijn accessoires vo...

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Heerlijk met een grote bak popcorn op de bank een film kijken. Ontdek de leukste...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Advertentie