Le Creuset maakt rvs pan herkenbaar

14 Oktober 2014

Le Creuset introduceert een vernieuwd assortiment pannen in roestvrij staal. De Franse pannenfabrikant gebruikt daarbij haar wereldberoemde gietijzer.


Ook kwalitatief kunnen deze rvs pannen zich meten met de gekleurde broertjes in geëmailleerd gietijzer. Het roestvrij staal is geheel opgebouwd uit drie lagen; twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. De lagen lopen naadloos door van de bodem tot aan de rand. De pannen vervormen niet en zijn vaatwasmachine bestendig. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt voor het koken op inductie. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.

Assortiment pannen Le Creuset

Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel zodra de pan verhit wordt. De buitenste laag rvs is dusdanig samengesteld (18/0) dat de pan magnetisch is en dus geschikt is voor inductie. De binnenste laag (18/10) is bestand tegen zuren en vlekken. Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren. De nieuwe serie rvs bestaat uit een 13-tal pannen, waaronder een kookpan met stoommand.

Vanaf november 2014 is de serie verkrijgbaar bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...
Advertentie