Le Creuset maakt rvs pan herkenbaar


Le Creuset introduceert een vernieuwd assortiment pannen in roestvrij staal. De Franse pannenfabrikant gebruikt daarbij haar wereldberoemde gietijzer.

Ook kwalitatief kunnen deze rvs pannen zich meten met de gekleurde broertjes in geëmailleerd gietijzer. Het roestvrij staal is geheel opgebouwd uit drie lagen; twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. De lagen lopen naadloos door van de bodem tot aan de rand. De pannen vervormen niet en zijn vaatwasmachine bestendig. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt voor het koken op inductie. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.

Assortiment pannen Le Creuset

Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel zodra de pan verhit wordt. De buitenste laag rvs is dusdanig samengesteld (18/0) dat de pan magnetisch is en dus geschikt is voor inductie. De binnenste laag (18/10) is bestand tegen zuren en vlekken. Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren. De nieuwe serie rvs bestaat uit een 13-tal pannen, waaronder een kookpan met stoommand.

Vanaf november 2014 is de serie verkrijgbaar bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Heerlijk met een grote bak popcorn op de bank een film kijken. Ontdek de leukste...

vers gebrande koffiebonen Guatamala

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Advertentie