Foto: JURA-IMPRESSA-C55-volautomatische-koffiemachine

JURA IMPRESSA C55: volautomatische koffiemachine

Volautomatische koffiemachine JURA IMPRESSA C55 sneller en stiller dankzij innovatieve Aroma+ molen.

JURA IMPRESSA C55: volautomatische koffiemachine
JURA brengt met de IMPRESSA C55 een eenvoudig te bedienen, elegante koffiemachine op de markt. Het is een combinatie van bewezen, solide kwaliteit, hoogwaardige technologie en ingetogen design. De innovatieve Aroma+ molen zorgt ervoor dat de bonen veel sneller worden gemalen.

Aroma+ molen
Technici van JURA hebben de snijhoek van de kegels van de molen zodanig weten te perfectioneren dat de efficiency ervan significant is toegenomen. Met de Aroma+ molen kunnen de smaak en het aroma van de bonen nu twee keer zo snel volledig tot natuurlijke ontplooiing worden gebracht. De JURA-technici hebben de molen ook stiller gemaakt.

Eenvoudige bediening
De bedieningsfilosofie van de IMPRESSA C55 imponeert. Dankzij het eenknops-bedieningsconcept van de Rotary Switch en de duidelijke tekstdisplay met 11 talen is het kiezen van een koffiespecialiteit wel heel gemakkelijk geworden.

Fijnschuimtechnologie
De revolutionaire fijnschuimtechnologie zorgt ervoor dat de Profi Cappuccinatore onweerstaanbaar melkschuim met fijne poriën levert. Het is de perfecte finishing touch voor een cappuccino of latte macchiato.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop
De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar van 65 tot 111 mm zodat zowel kleine espressokopjes als grote koffiekoppen kunnen worden gebruikt. Het garandeert een heerlijke, romige crèmalaag.

IMPRESSA C50
Tegelijk met de IMPRESSA C55 brengt JURA ook de IMPRESSA C50 op de markt. Als opvolger van het zeer succesvolle model de IMPRESSA C5. De IMPRESSA C50 is een eenvoudig te bedienen, elegante, volautomatische koffiemachine. Met eveneens een in hoogte verstelbare koffie-uitloop, een Easy Cappuccinatore die onweerstaanbaar melkschuim met fijne poriën levert, een Rotary Switch en een duidelijke tekstdisplay met 11 talen.

Draaien, drukken, genieten...
Zo eenvoudig is het om de wereld van een IMPRESSA C55 of C50 binnen te komen.

Adviesverkoopprijs IMPRESSA C55 Platina € 749,-
Adviesverkoopprijs IMPRESSA C50 Black € 699,-

Meer informatie: www.nl.jura.com

Publicatiedatum: 26 april 2013 

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties