Foto: jura-impressa-a5

IMPRESSA A5 One Touch, in 3 uitvoeringen

JURA Nederland B.V. introduceert de kleinste IMPRESSA: de IMPRESSA A5 One Touch, in drie verschillende uitvoeringen.

Deze koffiemachine is slechts 23,9 cm breed en een echte alleskunner. Een machine die zelfs twee espresso of twee koffie tegelijk kan bereiden.

Compact

De IMPRESSA A5 One Touch is de kleinste IMPRESSA. De koffiemachine is compact, slank en rechtlijnig. Naast de uitvoering met zijpanelen van 3 mm dik aluminium, is de machine nu ook verkrijgbaar met zijpanelen in de kleur rood of in platina-look. En bij alle uitvoeringen zie je in één oogopslag de kwaliteit van deze volautomatische, smalle koffiemachine.

Intuïtieve bediening

De bediening van de IMPRESSA A5 One Touch spreekt voor zich. Eenvoud in perfectie. De machine kan zelfs twee espresso of twee koffie tegelijk bereiden. Dankzij de innovatieve one-touch functie is ook de bereiding van een cappuccino of latte macchiato uiterst eenvoudig: met één druk op de knop!

Aroma+ molen

De IMPRESSA A5 One Touch heeft een innovatieve Aroma+ molen. Hiermee worden de koffiebonen voorzichtig, snel en met behoud van het volle aroma gemalen. Voor een perfecte koffiekwaliteit.

Ingenieuze combi-uitloop met technologie voor microschuim

De traploos in hoogte verstelbare combi-uitloop is uitgerust met state-of-the-art technologie voor microschuim. De combi-uitloop produceert een zacht, vederlicht melkschuim met een perfecte consistentie. Een beleving voor koffieliefhebbers die kiezen voor een koffiespecialiteit met melk.

JURA, internationale speler op de koffiemarkt

JURA heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een internationale speler op de koffiemarkt. Het heeft in totaal al meer dan 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet; met passie voor topkwaliteit en een focus op innovatie. JURA-specialisten zijn continu bezig met de ontwikkeling van de allernieuwste JURA-technologieën.

JURA - If you love coffee

Adviesverkoopprijs:
Pure Aluminium € 1.190,-
Rood € 1.049,-
Platina € 1.049,-

Meer informatie: www.jura.com

Publicatiedatum: 12 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties