Foto: /274920.jpeg

Eva Solo: functionele en pure design accessoires om thuis te genieten

Het summum voor koffie liefhebbers: de CafeSolo Coffee Maker.

Het summum voor koffie liefhebbers: de CafeSolo Coffee Maker.

De eerste kop koffie van de dag is vaak de beste... Ontspannend en even een moment voor persoonlijke bezinning voor wat de dag gaat brengen. De warmte van de koffie stroomt je lichaam binnen en de tijd staat even stil. Eva Solo heeft voor deze momenten de spraakmakende CafeSolo Coffee Maker ontwikkeld, die zorgt voor heerlijke koffie bereid op de ouderwetse, simpele manier. In drie stappen is de koffie gemaakt. De smaak en de temperatuur van deze warme genotsdrank wordt daarbij gewaarborgd door de neoprene 'jas' die de CafeSolo Coffee Maker draagt. Deze jas kan letterlijk worden aan- en uitgetrokken door de rits te gebruiken. Proef de kwaliteit van de pure koffie, uit deze net zo pure CafeSolo Coffee Maker. Verkrijgbaar in de nieuwe sprekende kleuren waarin de jas is uitgevoerd, van toepasselijk 'smaakmakend' bruin tot 'warm, feestelijk' rood.

 

Onlangs al kennisgemaakt met de Tea Maker van Eva Solo, nu introduceert zij met het oog op de winter- en feest maanden ook de CafeSolo Coffee Maker. Eva Solo’s antwoord op de trend Slow Coffee, eveneens een elegante stijl van koffie drinken op smaak. Eva Solo creëert een eigen manier van ontspannen en liever gezegd een manier van leven in huis. Eenvoud met duidelijke lijnen en een hoge mate van functionaliteit bepalen telkens weer het design. De CafeSolo Coffee Maker, ontworpen door de vaste Deense ontwerpers Claus Jensen en Henrik Holbaek, het designers duo Tools, spreekt aan voor de design liefhebber die graag geniet in zijn of haar huis.

Koffie in drie stappen
Het koffie maken gaat heel eenvoudig met de CafeSolo Coffee Maker, er zijn maar drie simpele stappen nodig om tot een heerlijk resultaat te komen. Giet gewoonweg kokend water op de, liefst pure, grofgemalen koffiebonen in de thermoglazen kan. Roer vervolgens de koffie met de bijbehorende RVS roerlepel en plaats de RVS filter terug in de CafeSolo Coffee Maker. Doe de deksel er weer op, even een paar minuten laten staan en de koffie is klaar om te schenken. Voor de echte koffieliefhebbers is dit het summum van koffie drinken. En doordat de deksel direct afsluit, blijft de koffie in optima forma. De neoprene jas zorgt ervoor dat de koffie gegarandeerd 30 minuten vers en warm blijft.

Belangrijk om te weten is dat zowel het ontwerp als de schenktuit van de CafeSolo Coffee Maker bekroond is met een vooraanstaand design award. Eva Solo kan mede hierdoor garanderen dat haar schenktuit 100% drupvrij is. Hoog tijd om te gaan uit proberen en proeven...!

De CafeSolo Coffee Maker is er in 1 liter, 1.4 liter en 0,6 liter uitvoering, dus voor kleine en grote gebruikers een variant. Vaatwasserbestendig, behalve de neoprene 'jas'. En in vele kleuren, dus ook hier geldt voor elke smaak een keus.

Publicatiedatum: 8 november 2011

Verkoopadviesinformatie Coffee Maker: € 69,50.

Voor meer informatie: www.evasolo.com

Reacties