Foto: Miele-inbouwapparatuur-keukens

Een slimme mengkom? Cuisipro helpt

Met zijn kom mengt Cuisipro het beste uit twee werelden: gemakkelijk meten & nooit meer morsen.

Met zijn nieuwe kom mengt Cuisipro het beste uit twee werelden: gemakkelijk meten & nooit meer morsen.

De handige mengkom Deluxe brengt alle stappen om deeg te bereiden samen: van het afmeten van de ingrediënten over het onder elkaar mengen tot het uitgieten van het deeg in een vorm. Pannenkoeken, muffins of cake bereiden? Dressings of marinades mengen? Met de mengkom Deluxe wordt elke culinaire kluns een echte keukenprins!

Bijzonder handig

Ronduit handig is de nieuwe mengkom Deluxe van Cuisipro. De duidelijke maatverdelingen, aangebracht aan de binnenkant van de kom, laten u toe om snel de benodigde ingrediënten af te meten.

De antislipranden, zowel aan het handvat als onderaan de mengkom, beletten dat de mengkom kan wegglijden. Zo kunt u gerust de kom schuin houden bij het opkloppen van eiwitten bijvoorbeeld. Dankzij de antislipranden kunnen ook kinderen zich uitleven in de keuken, zonder al te veel ravage aan te richten...

Tot slot bespaart ook de giettuit u heel wat plakellende. Handig om het deeg in een vorm uit te gieten of om dressings en marinades te serveren, zonder te lekken of druppen! De mengkom is bestand tegen gebruik in de vaatwasmachine en de microgolfoven.

Adviesverkoopprijs: 29,95 euro
Materiaal: kwaliteitsvolle kunststof

Over Cuisipro

Het merk Cuisipro, dat in Nederland exclusief wordt verdeeld via Demeyere Zwilling Nederland BV (info@demeyere-nederland.nl), wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt ? geruggensteund door 25 jaar garantie.

Meer informatie: www.cuisipro.com

Publicatiedatum: 10 maart 2009

Reacties