Brabantia Cut and Taste collectie

12 Juli 2015

Kleurrijke messen, stijvolle snijplanken, een messenblok en must-have kruidenschaar: Brabantia's Cut and Taste collectie. Allemaal in heldere kleuren.


De nieuwe kleurrijke messen van Brabantia zijn perfect voor gepassioneerde chefs. De messen van ijsgehard staal blijven langer scherp en zijn zowel kras- als corrosiebestendig. Ze hebben een naadloos, gekleurd handvat en zijn makkelijk schoon te maken en hygiënisch in gebruik. De collectie bestaat uit een koksmes, broodmes, aardappelmes, universeel mes en een vleesmes, allemaal met vijf jaar garantie. Verzamel ze allemaal in de rode messenhouder.

Het betere planking

Snijden en hakken gaat makkelijker op Brabantia’s antislip en superstijlvolle snijplanken. Deze kleurrijke planken kun je aan twee kanten gebruiken, ze zijn er bovendien in diverse vormen en maten. Er is een grote MInt plank van 36,8 cm x 24,8 cm, een medium Red plank van 35,8 cm x 17,8 en een kleine plank in Yellow van 32,9 cm x 19,8 cm. Welke wint jouw hart?

Kwieke kruiden

De kortste weg naar fijne kruiden is knippen. Met de Brabantia kruidenschaar - mooi, lichtgewicht en héél, héél handig. De vijf scherpe roestvrijstalen messen krijgen kruiden in alle soorten en maten klein. Ze kunnen zelfs champignons aan! De handvatten zijn gemaakt van duurzaam groen kunststof met een zachte siliconen ‘voering’, zachter aan je vingers. Met het siliconen schoonmaakborsteltje maak je de schaar makkelijk schoon. Puur comfort.

Nieuwe Tasty Colours collectie

Tasty Tools hebben 5 jaar garantie en zijn onderdeel van de nieuwe Brabantia Tasty Colours collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in diverse trendy kleuren. Alle 45 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes.

Meer informatie: www.brabantia.nl

Publicatiedatum: 12 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...
Advertentie