Foto: press_2013/blomus-delta-en-vinedo.jpg

Blomus karaf DELTA en wijnrek VINEDO

Blomus introduceert twee nieuwe producten: decanteerkaraf DELTA en wijnrek VINEDO.

Bij een etentje met vrienden of een gezellig diner voor twee hoort een glas wijn. Hoe de wijn wordt uitgeschonken en hoe hij wordt bewaard is van invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit. Blomus heeft een tweetal items in haar programma die een positieve bijdrage leveren aan de smaak van de wijn.

Decanteerkaraf DELTA

De decanteerkaraf DELTA kenmerkt zich door een pure vormgeving. Deze wijnkaraf bevat een intelligente systeem. Wanneer men de karaf vult door de roestvrijstalen opening wordt de wijn gelijktijdig belucht en gefilterd van kurk restanten en bezinksel. Het is niet nodig om de ingebouwde filter schoon te maken, de wijn kan direct en zonder druppen worden uitgeschonken. De restanten zullen in de filter achterblijven. Verkoopprijs DELTA: € 59,95.

Wijnrek VINEDO

Rode wijn kan het beste liggend worden bewaard, zodat de kurk altijd goed bevochtigd blijft. Als deze uitdroogt, kan lucht in de fles komen en bederft de wijn. In het VINEDO wijnrek van blomus is plaats voor acht flessen wijn. Zo kan een kleine voorraad worden aangelegd. Op de voorgevormde kunststofschalen passen steeds twee flessen per etage. Het handzame wijnrek VINEDO is vervaardigd uit een combinatie van kunststof en verchroomde staanders uit staaldraad. Verkoopprijs VINEDO wijnrek: circa € 54,95.

Meer informatie: www.blomus.com

Publicatiedatum: 26 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties