Foto: 2018/Smeg-50-Retro-Style-broodrooster.jpg

Nieuw: Smeg 50s Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen.

De Smeg 50s Retro Style collectie klein huishoudelijke apparaten verwelkomt een nieuw stijlicoon in de familie: de 4x4 broodrooster.

Na de 2x2- en 2x4-versies biedt de nieuwe Smeg-broodrooster twee paar ruime, onafhankelijk verstelbare sleuven, die design, betrouwbaarheid en maximale prestaties combineren. Een winnende combinatie van esthetiek en functionaliteit die de ontwerpexpertise van Smeg bevestigt. Smeg is een autoriteit in het creëren van producten die dagelijks plezier kunnen bieden. Van een heerlijk ruikende, boterachtige croissant voor het ontbijt tot een smakelijk stuk toast als snack of een bagel voor lunch of diner, het kan allemaal. Met de nieuwe Smeg-broodrooster kunt u maximaal 4 sneetjes brood tegelijk invoegen; ideaal voor grotere gezinnen, of voor mensen die graag de dag beginnen met een stevig ontbijt voor veel energie.

De broodrooster kunt u zelf instellen, voor ultra-crunchy of zachtere plakjes, en geroosterd in een breed scala aan smaken dankzij de zes bruinings-niveaus en drie vooraf ingestelde programma's voor opwarmen, ontdooien en bagels.

De slanke, afgeronde lijnen en de beschikbare kleuropties maken de nieuwe broodrooster tot een onmiddellijke winnaar. De broodrooster is beschikbaar in wit, zwart, rood of chroom voor liefhebbers van gedurfde kleuren, of in crème, pastelblauw, pastelgroen en roze voor een meer vintage look. Genoeg opties om een broodrooster te kiezen dat gezien mag worden en de omgeving een uniek en typisch Smeg uiterlijk zal geven.

Een verscheidenheid aan functies plaatst deze nieuwe toevoeging aan de top van het assortiment: een vermogen van 2000 W, twee onafhankelijke bedieningspanelen, 4 ruime sleuven (elk 36 mm) en slice centreringstechnologie met een automatische pop-up indien het roosteren is voltooid. Dankzij de 2 verwijderbare roestvrijstalen kruimel trays is het bovendien eenvoudig om zowel het apparaat als het aanrecht volledig te reinigen na gebruik. Een nieuw icoon van stijl en functionaliteit, ontworpen om te voldoen aan de praktische behoeften van het dagelijks leven.

Al 70 jaar combineert Smeg esthetisch en technologisch onderzoek om apparaten te creëren die uw keuken stijlvol en functioneel maken: met de nieuwe 4x4 broodrooster kiest u voor een product met Smeg-filosofie en Made in Italy-topkwaliteit.

Beschikbare kleuren:
Crème TSF03CREU
Pastelgroen TSF03PBEU
Zwart TSF03BLEU
Rood TSF03RDEU
Pastelgroen TSF03PGEU
Roze TSF03PKEU
Chroom TSF03SSEU
Wit TSF03WHEU

Verkoopadviesprijs: € 199,-

Reacties
Anderen bekeken ook