Grote wasjes, snelle wasjes met MyTime

Indesit heeft de meeste Full-Load FastCycles

30 Juni 2020

Indesit maakt een einde aan de strijd tussen volle wasmanden en drukke agenda’s. De nieuw ontworpen MyTime wasmachine is uniek dankzij maar liefst drie Full-Load FastCycles en vijf éxtra FastCycles. Zo is er voor elke was de perfecte, snelle oplossing. Ook voor wol en fijne was.

De nieuwe MyTime wasmachine is onderdeel van een serie populaire Indesit apparatuur in een nieuw jasje wordt gestoken. Een fris en modern design, licht gebogen oppervlakken en afgeronde hoeken: MyTime is een stijlvolle aanvulling op elk interieur. De gebruiksvriendelijke interface is intuïtief geeft directe toegang tot de meestgebruikte functies.

Snelle programma’s voor drukke agenda’s

Indesit weet dat snelle wasprogramma’s geliefd zijn bij gezinnen met volgepakte agenda’s. Helaas zijn snelle programma’s vaak alleen geschikt voor een kleine belading. MyTime biedt drie programma die snelheid en een volle trommel samenbrengen. Met een gemengde cyclus van 59 minuten, een katoen 60°-cyclus van 59 minuten en een katoen 40°-cyclus van slechts 45 minuten wast MyTime de meest voorkomende soorten wasgoed schoon in een mum van tijd.

Met 8 FastCycles in totaal, biedt MyTime naast de Full-Load-programma’s nog 5 extra snelle programma’s: 30º katoen, synthetische stoffen, zijde en delicaat, wol en een 15 minuten express-cycle. Van welk materiaal je kleding ook is, eén ding is zeker: Indesit MyTime heeft er een snel wasprogramma voor.

Waterbesparing

WaterBalance+ gebruikt intelligente algoritmen om wasgoed en stoffen te herkennen en zo automatisch temperatuur, waterniveau en bewegingen aan te passen. Zo krijg je niet alleen een schone was, maar ben je ook bewust bezig met het milieu. De ExtraRinse-functie garandeert de perfecte verwijdering van wasmiddel, ideaal voor de gevoelige huid.

Meer informatie: www.indesit.nl

Reacties