Groentrend in de keuken

De succesvolle en originele broodtrommel en botervloot van RIG-TIG wordt nu geïntroduceerd in de mooie nieuwe kleur: dusty green.

04 December 2019

De twee producten, met de naam BOX-IT, zijn ontworpen door het Duitse ontwerp duo JEHS+LAUB, welke al meerdere producten hebben ontwikkeld voor zowel RIG-TIG als Stelton.

De slimme en gestylde broodtrommel past in de meeste keukens en houdt (zelf gebakken) brood en koek voor lange tijd vers.  De broodtrommel is gemaakt van melamine en de stevige, duurzame bamboe deksel kan ook worden gebruikt als snijplank. Dus, met de BOX-IT broodtrommel heb je twee producten in één.

Met de BOX-IT botervloot pimp je je ontbijttafel en biedt je een mooie schone plek aan boter. Als het ontbijt voorbij is, gaat de botervloot terug in de koelkast en staat klaar voor een volgend gebruik.

Nu kun je kiezen uit vijf kleuren, white, black, grey, dark blue en dusty green. Als er een sapje wordt geserveerd is de mooie COOL-IT glazen karaf (1,5 liter) met de slimme dop, ontworpen door Francis Cayouette, nu ook verkrijgbaar in dezelfde groene tint.

PRODUCT INFO

Materiaal broodtrommel: Melamine, bamboe
Afmetingen broodtrommel: 34 x 23 x 13 cm
Materiaal botervloot: Melamine, kunststof bamboe
Afmetingen botervloot: 15,5 x 11,5 x 6 cm
Kleuren: Dusty green (ook in white, black, grey, dark blue)
Prijs: Broodtrommel € 69,95 en botervloot € 31,95

Bezoek onze website voor meer informatie: www.rig-tig.com

Reacties