Coupe versus flûte

Met het naderende einde van het jaar komt champagne weer in de spotlight.

22 November 2020

We willen allemaal het nieuwe jaar 2021 verwelkomen met een heerlijk glas bubbels. Coupes zijn momenteel weer erg in trek, het aroma van de champagne komt perfect tot zijn recht wanneer de champagne in een coupe is geschonken. De coupes hebben nostalgische karakter en blomus weet met haar collectie Fuum een hele moderne twist aan deze champagne coupes te geven. Voor wie toch de voorkeur geeft aan een flûte, waarin de bubbels lang aanwezig blijven, kan ook terecht bij de Fuum collectie.

De Fuum collectie is leverbaar in de kleuren nomad, fungi en smoke. Het glaswerk oogt delicaat en elegant op tafel. De champagneflûte oogt slank en elegant naast de twee wijnglazen en het coupeglas past daar perfect tussenin. Het coupeglas is ideaal voor martini's, margarita's en daiquiri's of om desserts in te serveren.

Fuum is ontwikkeld in Italië en is gebaseerd op de uitgebreide kennis van de Italianen over wijn. De Italiaanse supervisie heeft geleid tot een collectie van zuiver kristal. De glazen op een voet zijn uit één stuk vervaardigd om het risico op scheurtjes of breken te minimaliseren.

Fuum is verkrijgbaar bij de blomus dealers en via blomus.com.

Verkoopprijzen

Waterglas, set van 4 € 39,80
Witte wijnglas, set van 4 € 59,80
Rode wijnglas, set van 4 € 59,80
Champagne coupe, set van 4 € 59,80
Champagne flute, set van 4 € 59,80
Karaf met kurk € 34,95

Meer van Blomus
Reacties