Brabantia introduceert Linn wascollectie

De was mag gezien worden met Brabantia's Linn collectie

27 September 2018

De was komt uit de kast dankzij Brabantia’s nieuwe Linn collectie. Het nieuwe, stijlvolle Linn kledingrek kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. De bijpassende aluminium kleerhangers en slimme opvouwbare wasmand doen het goed voor droge en natte was. Mooi en goed ontworpen – Linn is voor was die gezien mag worden.

Multi-talent: Linn kledingrek

Organiseer je kleding in stijl met kledingrek Linn. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als droogrek om energie en geld te besparen: de verstelbare plateaus bieden extra droogruimte. Maar Linn is ook een stijlvolle manier om je kleding te luchten, mooi op hangertjes aan de stevige roede. En zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar!

Lekker rek

Of je Linn nu gebruikt als droogrek, om je kleding te luchten, op te bergen of gewoon om je kamer mooier te maken – Linn kan het aan. De anti-slip doppen beschermen je vloer en houden het rek recht. Kledingrek Linn is er in twee maten: Small (60 x 57 x 190 cm), en Large (99 x 57 x 190cm). Makkelijk op te zetten en in onderhoud, 5 jaar garantie en Cradle-to-Cradle gecertificeerd op niveau Brons. Een te gek rek!

Flexibel: Opvouwbare wasmand

Ruimte nodig? Deze stijlvolle wasmand van 40 liter kan een machinelading natte of droge was aan, maar neemt zelf amper plaats in. De wasmand is in een handomdraai ingeklapt, zo schoon en verkrijgbaar in stijlvol grijs. Dankzij de bamboe rand draag je deze wasmand makkelijk op je heup. Zo houd je een hand vrij. Casual chic, praktisch en een bamboe rand… Deze wasmand is gemaakt voor kledingrek Linn. En voor jou. Je krijgt er 2 jaar garantie op.

Slim: Aluminium kleerhangers

Stijl zit ‘m in kleine dingen. Kijk maar naar deze minimalistische aluminium kleerhangers. Net zo mooi en handig als kledingrek Linn. Deze handige hangers koop je in een set van 4 in zwart of zilver. Ze hebben slimme inkepingen voor kleding met bandjes. En - echt fijn - ze zijn ervoor gemaakt om in je kleding te vouwen. Dus geen uitgerekte boorden of gedoe met knoopjes meer. Je krijgt er 2 jaar garantie op. Knaapjes om aan te blijven hangen dus.

Linn producten zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018.

Brabantia producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoud- en keukenspeciaalzaken en de Brabantia webshop. Precies weten waar Linn producten te koop zijn? Neem contact op met de verkoopafdeling van Brabantia of bezoek onze website: www.brabantia.nl