Wat is jouw match?

Kies de stijl die bij jou past met de nieuwe collecties van Villeroy & Boch

29 Mei 2019

It’s party time met It’s my love van Villeroy & Boch. Het gloednieuwe concept is ontworpen door jonge talenten, voor jonge mensen. De verschillende trendy kleuren en natuurlijke reliëfs zorgen voor een moderne look. Het concept bestaat uit twee collecties: It’s my match and It’s my moment. Alles kan met elkaar gecombineerd worden om een eigen stijl te creëren. Wat is jouw match?

Mix & Match

Een ontbijtje, koffie met een vriendin, een feestje of een gezellig etentje: It’s my match is een perfecte allrounder. De trendy kleuren, moderne vormen en reliëfstructuren, geïnspireerd door de natuur, zorgen voor een unieke uitstraling. De collectie bestaat uit kommen, schalen, mokken en borden die in Blossom, Leaf en Uni reliëf verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er keuze uit de kleuren Powder, Green en White met een matte of glanzende afwerking. Kies je favoriete combinatie uit de 36 producten.

Moment voor jezelf

Iedereen heeft ‘me-time’ nodig. Jezelf even lekker terugtrekken met een kop thee of koffie. Met de mokken uit de collectie van It’s my moment geniet je extra van dat moment. De mokken zijn in de kleuren amandel en wit verkrijgbaar met een geborduurd reliëf. Natuurlijk kun je ook samen genieten van je koffiemomentje. De drie bijpassende borden in de kleuren wit, amandel en honing maken de collectie compleet.

It’s my love

- Materiaal: Premium Porselein.
- De collecties zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig.
- Adviesverkoopprijs vanaf € 12,90.

De collecties zijn te koop bij de vaste verkooppunten van Villeroy & Boch en via www.villeroy-boch.nl/shop.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties