Wat een énorm verschil!

Niet te geloven toch? Aan de basis van deze keuken is nauwelijks iets veranderd maar toch ziet hij er totaal anders uit.

Wauw wat een enorm verschil zie je bij deze renovatie! De Keukenvernieuwers hebben de basis van deze keuken in tact gelaten en nieuwe fronten, plinten en luifel in superstoer ultra mat carbon geplaatst, afgewerkt met zwarte greeplijsten. De bruin witte tegeltjes maakten plaats voor een fris witte Bokmerk achterwand waardoor de keuken een totaal andere uitstraling heeft gekregen. De nieuwe ledverlichting onder de bovenkasten zorgt voor extra sfeer in de keuken tijdens het koken.

Keukenblad behouden
Wanneer onderdelen nog in goede staat zijn, hoeft er geen vervanging aan te pas te komen. Zo ook voor het keukenblad in deze keuken. Het keukenblad in steel grey was nog in goede staat. Daarnaast past het perfect bij de nieuwe look!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.