Houtlook en natuursteen: een geweldige combi!

Door deze keukenvernieuwing komt niet alleen de keuken, maar ook de natuurstenen vloer een stuk beter uit de verf.

Roomwitte folie-fronten maken plaats voor wild eiken 

Deze keuken had roomwitte 'folie-fronten' die loslieten, en was hoognodig toe aan een opfrisbeurt. Een mooie kans om de keuken ook meteen een warmere uitstraling te geven en beter te laten matchen bij de natuurstenen vloer. In overleg met De Keukenvernieuwers gingen de bewoners voor gladde fronten in een combinatie van 'wild eiken' en 'carbon' (matzwart). Een mooi voorbeeld van synergie tussen materialen en kleuren. Door deze keukenrenovatie komt niet alleen de keuken, maar ook de vloer veel beter tot zijn recht. 

Finishing touch

'Het lijkt wel een nieuwe keuken!', dat is de reactie die we het liefst horen. Om dit effect te bereiken is het belangrijk dat alle details kloppen. Deze keuken is daar een goed voorbeeld van. Niet alleen de fronten, maar ook de handgrepen en plinten werden vervangen door een bijpassende donkere variant. Ook werd de lichtkoof aangepast, zodat de keuken ook als het buiten wat donderkerder is optimaal kan shinen!

Ook een 'nieuwe' keuken?

Interesse in een keukenrenovatie met het effect van een nieuwe keuken? Kijk op https://www.dekeukenvernieuwers.nl/wij-vervangen/ voor de mogelijkheden.