Foto: press_2013//Zoom-Nobili-keukenkraan.jpg

Zoom keukenkraan Nobili

Geen enkele keukenkraan combineert de ultieme uiting van hedendaags design met de meest ingrijpende technologische vernieuwingen als de Nobili Zoom.

Zoom keukenkraan Nobili: design en technologie

De Zoom keukenkraan, ontworpen door designer Nilo Gioacchini maakt het koken en schoonmaken tot een fluitje van een cent door het uitgekiende design welke er voor zorgt dat u altijd water tot uw beschikking heeft - waar u ook bent! Vergeet het eindeloze rondjes rennen om het kookeiland. Spoel uw fruit en groenten, vul uw pannen en was uw handen, allemaal in één moeiteloze vloeiende beweging. Naast de praktische toepasbaarheid speelt ook het design een grote rol.

Het minimalistische silhouet is modern en elegant, met een slanke éénhendel-bediening en een strakke, hoogglans-gepolijste chroom afwerking is de Zoom keukenkraan een fantastische aanvulling op de moderne keuken. En om het af te ronden, helpt de Zoom keukenkraan u energie besparen door het ENERGYSAVING technology systeem van Nobili waarbij bij het openen van de kraan eerst stromend koud water beschikbaar is waardoor het nodeloos aanslaan van uw boiler uitgesloten wordt.

Meer informatie is beschikbaar op www.jm-trading.nl.

Publicatiedatum: 22 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties