KWC EVE - sensueel lichtspel in wit en zwart


De keuken wordt steeds meer beschouwd als de centrale ontmoetingsruimte. Moderne keukeninrichtingen moeten daarom ook steeds vaker aan hoge esthetische eisen voldoen.

KWC keukenmengkranen zijn gericht op de veelzijdige behoeften van de klanten en bieden naast individuele designvarianten een ongeëvenaarde functionaliteit.

De met internationale designprijzen bekroonde keukenmengkraan KWC EVE was tot nu toe in verchroomd messing en in roestvrij staal verkrijgbaar. Nu is deze fascinerende keukenmengkraan ook in puur wit of in edel zwart verkrijgbaar. De twee nieuwe oppervlakken komen overeen met de nieuwste interieurtrend en geven extra vormgevingsmogelijkheden bij het inrichten van moderne keukens.

Licht en water strelen de zinnen

KWC EVE representeert de symbiose tussen twee essentiële elementen: licht en water. Deze op design en functionaliteit gerichte keukenmengkraan charmeert door de slanke en sensuele vorm en ook door een fascinerende water-licht-enscenering. Hij is uitstekend geschikt voor gebruik in een avant-gardistische keukenomgeving waarin de functionele objecten tegelijk ook visuele hoogtepunten moeten vormen.

De functionaliteit

De voegloos geïntegreerde uittrekbare uitloop is voorzien van de KWC LUMINAQUA® LED-technologie. De lichtfunctie wordt door een in de uittrekbare uitloop geïntegreerde lichtschakelaar geactiveerd en overtuigt in het gebruik door de grote lichtkracht, de lange levensduur en een uiterst laag stroomverbruik. Na 45 minuten wordt het licht automatisch uitgeschakeld. De uittrekbare uitloop met een simpele handgreep kan tot 60 cm worden uitgetrokken.

Het assortiment

De modellen KWC EVE glacier white en zwart verchroomd zijn met hoogte 42 cm en met LUMINAQUA® LED-technologie leverbaar. De aansluiting op het elektriciteitsnet gebeurt met een CE-gekeurde 6,75 V laagspanningsadapter. Deze keukenmengkraan wordt aan de zijkant bediend. De elegante, gebruiksvriendelijke hendel geeft de gebruiker veel comfort.

AANBEVOLEN

Uw keukenkraan vervangen

Lekt uw kraan? Wilt u wel is iets anders? Wilt u meer gebruiksgemak? Vervang d...

Keukenkraan vervangen

Een nieuwe keukenkraan kiezen, dat is soms een lastig karwei. U wilt kwaliteit, ...

Keukenkraan: fraai vormgegeven en functioneel

Keukenkraan: De knop omzetten, de hendel omhalen of alleen een knopje aantippen,...

Bladmengkraan met draaibare uitloop

Monoknop bladmengkraan met draaibare uitloop 090H, sprong 230 mm. Uitgevoerd in...

Advertentie