Foto: Zoom-Nobili-keukenkraan

Kraan met filter zorgt voor zuiver drinkwater

Met de introductie op de Nederlandse markt van de MonH2O-kraan krijgt het Nederlandse drinkwater een nog hogere kwaliteit. Dat gebeurt met een doeltreffend filtersysteem dat is in te stellen in drie gradaties. De kraan is sober en bijdetijds.

Met de introductie op de Nederlandse markt van de MonH2O-kraan krijgt het Nederlandse drinkwater een nog hogere kwaliteit. Dat gebeurt met een doeltreffend filtersysteem dat is in te stellen in drie gradaties. De kraan is sober en bijdetijds.

De MonH2O maakt gebruik van een gemakkelijk te vervangen filterpatroon. Met één patroon kan zeshonderd liter water met hoge kwaliteit worden geleverd. De MonH2O past perfect in iedere keuken en is verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen.

Filterkwaliteit

De filterpatroon filtert naar behoefte. Bij het standaard meegeleverde Premium filter loopt het water door een filter waardoor alle deeltjes in het leidingwater, zoals koorheren, pesticiden en andere onzuiverheden, worden tegen gehouden. Bij Premium + loopt het leidingwater door een legeringslaag van koper en zink. Hierdoor worden zware metalen, zoals lood, kwik en magnesium, die normaal gesproken in het Nederlandse leidingwater voorkomen, geweerd of sterk verminderd.

Knipperlichtje

Een knipperlichtje op de MonH2O waarschuwt wanneer de filterpatroon aan vervanging toe is. Het filtersysteem van dit innovatieve ontwerp is, in vergelijking met mineraalwater, bovendien milieuvriendelijk. Niet alleen omdat er geen plastic flessen hoeven te worden gemaakt, maar ook omdat het vullen van die flessen met bronwater veel energie kost. Nog los van de transportkosten van de producent naar de winkel en het koelen van het bronwater thuis in de koelkast.

Meer besparingen

Drinkwater uit de MonH2O is een praktisch en goedkoper alternatief voor mineraalwater. Een rekensommetje leert dat een gezin, dat mineraalwater drinkt, jaarlijks meer dan ? 600, - bespaart met de kraan van MonH2O.
Los van de functionaliteit misstaat de MonH2O niet in de Nederlandse keuken. De mengkraan heeft een keramisch binnenwerk en is eenvoudig te bedienen met twee hendels: één voor ongezuiverd warm en koud water en één voor gefilterd leidingwater. Overigens, het onbehandeld leidingwater komt niet in aanraking met het gefilterde water.

De website www.monh2o.eu en bij monh2o@acoalkmaar.com verschaft men aanvullende informatie over de kraan en het filterprincipe.

Publicatiedatum: 20 april 2009

Reacties