Foto: /247520.jpeg

Jupiter Trend – een populaire klassieker in een nieuw jasje

Damixa brengt een nieuwe versie van de klassieke kranenserie Jupiter uit onder de naam Jupiter Trend.

Damixa brengt een nieuwe versie van de klassieke kranenserie Jupiter uit onder de naam Jupiter Trend.

De populaire serie Jupiter voor badkamer en keuken heeft niet alleen een nieuw design gekregen, maar dankzij de verbeterde eigenschappen kunt u bijv. ook nog eens 25-30% water besparen.

 

In Denemarken is de kranenserie Jupiter met open armen ontvangen sinds deze dertien jaar geleden op de markt kwam. De kranen zijn uitgegroeid tot een klassieker en nu door Daxima voorzien van een nieuw design en nieuwe eigenschappen.

”Onze filosofie is: ‘When design makes sense’. Bij Damixa hechten wij net zo veel waarde aan een goed design als aan een goede functionaliteit en kwaliteit. De serie Jupiter Trend voldoet aan alle eisen voor jarenlang genot, aldus Marketing & Brand Director Berit Linde Jessen van Damixa.

Ze vertelt verder dat de kranenserie een make-over heeft gehad om ervoor te zorgen dat de kranen ook in de toekomst hoge ogen zullen gooien bij de Deense consumenten. De typische kenmerken van Jupiter zijn bewaard gebleven, zoals de puntjes op het handvat, waardoor de kraan gemakkelijk te bedienen is met natte handen.

De Jupiter Trend is nog strakker van vorm geworden dan zijn voorganger. Hij is eenvoudig te gebruiken en schoon te houden, en ook nog eens zuinig met water. De kranenserie is uitgerust met een nieuwe waterspaarfunctie en een nieuw systeem dat voorkomt dat u uw handen brandt aan heet water. Ook is de inwendige kern vernieuwd, zodat de kraan nog langer meegaat.

Zuinig met water

Het watertekort in de wereld wordt steeds groter. Daarom hebben de technici van Damixa de nieuwe versie van de Jupiter voorzien van een verbeterde waterspaarfunctie.

”Op veel plaatsen in huis, bijvoorbeeld in de badkamer, kan het waterverbruik eenvoudig met 25-30% teruggedrongen worden, zonder dat u hier iets van merkt tijdens het douchen of handen wassen. De Jupiter Trend is zodanig geconstrueerd dat u de hoeveelheid water die de kraan afgeeft eenvoudig in kunt stellen”, aldus Berit Linde Jessen.

Een normale douche geeft ongeveer 12 liter water per minuut. Als u vijf minuten douchet, verbruikt u dus 60 liter water. Als u de waterhoeveelheid met 25% vermindert, bespaart u bijna 5500 liter water per jaar (als u 1 keer per dag douchet). Bij een gezin met 2 kinderen komt dat neer op 22.000 liter water per jaar[1].

Jupiter Trend is een complete serie kranen voor keuken, wastafel, douche en bad.

Meer informatie: damixa.dk.nl.

Publicatiedatum: 24 september 2010

Reacties