Foto: Grohe-Minta-Touch-keukenkraan

Grohe keukenkraan Minta Touch

Love at first touch met Grohe keukenkraan Minta Touch

Grohe keukenkraan Minta Touch: praktisch en hygiënisch.

Niets onhandiger in de keuken dan met vieze handen de kraan willen gebruiken. Hygiëne en gebruiksgemak zijn de basisbehoeften van iedere keukenprins(es). Daarom lanceert sanitairfabrikant Grohe binnenkort de Minta Touch: de eerste keukenkraan met innovatieve Easy Touch-technologie. Het design is ogenschijnlijk niet anders dan gebruikelijk. Maar door simpelweg de kraan aan te raken met pols of onderarm wordt deze aan of uit gezet: erg praktisch en hygiënisch in gebruik.

Hygiëne in de keuken
De Easy Touch-functie van de GROHE Minta Touch keukenkraan is een techniek die al veelvuldig wordt toegepast bij diverse huishoudapparaten zoals de inductiekookplaat. De kraan blijft brandschoon, ook bij vieze handen van het kneden van deeg, het draaien van een gehaktbal of van het werken in de tuin. Het gebruik van de kraan is heel eenvoudig: met de aanraking van de rug van de hand, pols of onderarm gaat de kraan aan of uit. Uiteraard blijft het handmatig bedienen van de kraan ook mogelijk.

Love at first touch met Grohe keukenkraan Minta Touch.

Functioneel design
Het Easy Touch-systeem is geïntegreerd in de kraan en daardoor onzichtbaar. De verdere vormgeving van de Minta Touch is gebaseerd op de bestaande Minta kranen; door de vorm kunnen grote pannen en vazen gevuld worden. Minta Touch is verkrijgbaar met een ronde uitloop (C-uitloop) en een rechte uitloop (L-uitloop). Beide varianten zijn voorzien van uittrekbare handdouche/mousseur waardoor de spoelbak eenvoudig kan worden schoongemaakt. Beide Minta Touch kranen zijn verkrijgbaar in glanzend chroom of SuperSteel uitvoering.

Met de Easy Touch functie komt er alleen koud water uit de kraan. Het is mogelijk om Minta Touch te upgraden met de Grohtherm Micro zodat het water na een aanraking op de gewenste temperatuur (warm) uit de kraan komt.

Verkrijgbaarheid
GROHE MintaTouch is verkrijgbaar bij keuken- en sanitairspeciaalzaken.
De consumentenadviesprijzen 2013 incl. BTW van GROHE Minta Touch zijn als volgt:

Minta Touch – C uitloop met uittrekbare handdouche: € 582,00 (chroom) - € 756,00 (SuperSteel)
Minta Touch – L uitloop met uittrekbare mousseur: € 582,00 (chroom) - € 756,00 (SuperSteel)

Meer informatie: www.grohe.nl

Publicatiedatum: 17 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties