HANSAFORM Keukenkraan

HANSA heeft nieuw programma keukenmengkranen. Met een breed en veelzijdig portfolio zijn voor het eerst alle badkamerseries van HANSA ook voor de keuken leverbaar. Zowel bij het materiaal, de verwerking als de techniek scoren de keukenmengkranen met uitzonderlijke kwaliteit. Een echte noviteit is het minimaal loodgehalte van de messinglegering MS 63, waarmee HANSA duidelijk onder de voorgeschreven grenswaarde ligt. Zo blijft de kwaliteit van het drinkwater behouden en kan de consument onbezorgd genieten van veilig drinkwater. De nieuwe mengkranen zijn bovendien bijzonder zuinig in het verbruik (9 l/min). Met een brede keuze aan hoogwaardige keukenmengkranen biedt HANSA de passende oplossing voor de meest uiteenlopende behoeften. Bijzonder praktisch is dat de series voor badkamer en keuken perfect op elkaar zijn afgestemd. Bij iedere serie badkamermengkranen uit het HANSAHOME segment biedt HANSA passende tegenhanger voor de keuken. Dit zorgt voor een doorgaande belijning in design die badkamer en keuken op harmonische wijze met elkaar verbindt.

HANSAPROTEC: hoogwaardige materialen houden waterkwaliteit in stand

Juist in de keuken is de kwaliteit van het water van essentieel belang. HANSAPROTEC houdt in dat de nieuwe keukenmengkranen van HANSA zijn voorzien van bijzonder hoogwaardige en duurzame materialen die een belasting van het drinkwater uitsluiten. Voor alle watervoerende onderdelen verwerkt het bedrijf uitsluitend de messinglegering MS 63, die bijzonder ontzinkingsarm en corrosiebestendig is. Daarnaast hebben alle messingonderdelen met drinkwatercontact een loodgehalte van minder dan 0,3% en zijn vrij van nikkel. Daarmee blijft HANSA duidelijk onder de in de norm voorgeschreven grenswaarden. Alle nieuwe mengkranen in het HANSA|HOME segment zijn tevens uitgerust met de WATER SAFE Hitec functiekern. Deze bestaat uit W-270-gekeurde kunststoffen die voldoen aan de aangescherpte KTW-richtlijnen, wat tevens borg staat voor het behoud van de waterkwaliteit.

Laag waterverbruik van slechts 9 liter per minuut

Het HANSAPROTEC-systeem zorgt ook voor een verantwoorde omgang met water. Met een verbruik van slechts 9 liter per minuut zijn de nieuwe keukenmengkranen bijzonder zuinig. 

Functioneel en beproefd: HANSAHOME segment voor klassieke keukens

Met tien verschillende series, waaronder vijf innovatieve producten, biedt het HANSA|HOME segment tevens een brede keuze aan modellen. Het programma omvat mengkranenseries met zowel klassieke als moderne belijning. Alle producten worden gekenmerkt door hun hoge gebruiksgemak en de solide kwaliteit van HANSA. Een heetwaterblokkering dient als beveiliging tegen verbranden en zorgt dus voor extra zekerheid.

Profielfoto van Hansa
Hansa
Watergoorweg 77, 3861 MA  Nijkerk
Meer van Hansa Bekijk alle

HANSASTELA

Stijlvol en modern – HANSASTELA nu met zijbedieningDesignmengkraan nu met twee bedieningsvarianten leverbaar – Zuinig in verbruik Met de nieuwe, aan de zijkant te bedienen variant van de wastafelmengkraan HANSASTELA biedt HANSA klanten die van mooi design houden een aantrekkelijk alternatief voor het model met joystickbediening en speelt tegelijkertijd in op de vraag naar mengkranen met zijbediening. Het water stroomt in een elegante laminaire straal zonder toevoeging van lucht uit de karakteristieke rechthoekige uitloop. Nieuw is dat de uitloop draaibaar is en daarmee voor nog meer bedieningscomfort zorgt. De nieuwe mengkraan is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk: hij verbruikt namelijk slechts zes liter water per minuut. Modern design en zijbediening – de nieuwe HANSASTELAMet de wastafelmengkraan HANSASTELA met zijbediening breidt de merkenproducent uit Stuttgart het segment HANSA-LIVING uit met een nieuwe, moderne mengkraan en houdt tegelijk vast aan de extravagante vormentaal van de veelvuldig met designprijzen bekroonde HANSASTELA. Kenmerkend element van de mengkraan is de uit één stuk gegoten rechthoekige uitloop die voor een hoogwaardige en massieve uitstraling zorgt. De straalvormer is op het eerste gezicht niet zichtbaar en voegt zich onopvallend in het design. De slanke belijning van de hoge voet is mogelijk door een compacte maar krachtige 2.5-stuurpatroon. Flexibel gebruik en bijzonder reinigingsvriendelijkDe draaibare uitloop biedt meer comfort: de gebruiker heeft meer ruimte voor bijvoorbeeld haren wassen of het vullen van voorwerpen met water en kan de wastafel dus flexibeler gebruiken. Door de draaibare uitloop kan de HANSASTELA met zijbediening nauwkeurig en toch comfortabel worden bediend; zo kan er optimaal van het water worden genoten.

Hansa