Opbergen in uw keuken

Efficiënt opbergen in uw keuken

Het efficiënt opbergen van uw kookgerei en keukenaccessoires kan een hele uitdaging zijn.

Keller keukens zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen. Dit betekent dat met mooie lade- en korfindelingen, handige afvalsystemen en slimme opbergsystemen alles overzichtelijk en netjes opgeborgen kan worden. Welk opbergsysteem past het best in uw persoonlijke keuken?

Opbergoplossingen voor de echte kookliefhebber
Bent u een echte kookliefhebber? Dan heeft u waarschijnlijk een grote collectie kruiden, smaakmakers en voorraadpotten. Een apothekerskast past dan perfect in uw persoonlijke keuken. Deze biedt u ideaal opberggemak voor uw volledige voorraad.

Optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte
Met een draaiplateau maakt u optimaal gebruik van moeilijk te bereiken opbergruimte in de hoekkast van uw keuken. Het draaiplateau is standaard voorzien van een handige anti-sliplaag en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van grote potten en pannen. U kunt ook kiezen voor het Le Mans systeem. Dankzij het slimme ontwerp draaien de plateaus onafhankelijk van elkaar naar buiten en kunt u overal eenvoudig bij.

Heeft u geen hoekkeuken? Dan bieden diepe korven uitkomst voor het opbergen van grote potten en pannen. Korven zijn bij Keller Keukens standaard voorzien van een handige anti-slip inlegmat en mooie glazen zijdevullingen. Met de binnenlade, voorzien van een bestekindeling, kunt u trouwens ook uw bestek en kookgerei netjes opbergen. De laden en korven van Keller Keukens zijn overigens volledig uittrekbaar waardoor u alles overzichtelijk kunt opbergen en u er toch eenvoudig bij kunt.

Vind hier meer opbergtips of vraag onze inspiratiebrochure aan.

Foto 1: Apothekerskast in Keller keuken Firenze Leem
Foto 2: Draaiplateau in Keller keuken Finsbury basalt Zijdeglanslak
Foto 3: Laden en korven in Keller keuken GL2000 truffel