Foto: press_2013//Kvik-keuken-keukendeur.jpg

Kvik keukendeurtjes: Scandinavisch design

Kvik brengt met zijn nieuwe serie keukendeurtjes de Scandinavische natuur in huis en biedt mooie designdetails.

Kvik brengt met zijn nieuwe serie keukendeurtjes de Scandinavische natuur in huis en biedt mooie designdetails.

Met vier keukennieuwtjes laat Kvik voor eens en altijd zien, dat de natuurlijke en Scandinavische look daadwerkelijk zijn intrede in de keuken heeft gedaan. Tegelijkertijd maken de vier nieuwtjes samen deel uit van het complete assortiment en zijn verkrijgbaar voor keukens, badkamers en garderobes van Kvik. Ook lanceert Kvik een nieuwe serie handgrepen en LED-verlichting waarmee het interieur een schitterende lift krijgt.

Kvik komt met spannend nieuws, waaronder vier nieuwtjes: de deuren Mocha, Milk, Linea White en Linea Black. De vier deuren zijn vanaf 1 september 2013 in de Kvik-winkels verkrijgbaar en de nieuwe series zijn natuurlijk geschikt voor zowel de keuken, de badkamer als de garderobe.

Warme en natuurlijke uitstraling

Dat de natuurlijke uitstraling definitief zijn intrede heeft gedaan in de keukentrend is duidelijk te zien bij twee van de vier nieuwtjes. Mocha en Milk geven dankzij de verfijnde nuances en zachte contrasten de ruimte een natuurlijke warmte die zijn oorsprong vindt in de Scandinavische natuur.

Door het toevoegen van natuurlijke materialen, zoals hout, wordt een designcontrast tot stand gebracht met de warme en op Scandinavië geïnspireerde look, waardoor een zachte en moderne stijl ontstaat die een duidelijke verwijzing is naar de inrichtingstrend in huis.

Nieuwe interpretatie van een klassieker

Terwijl Mocha en Milk nieuw zijn in het assortiment van Kvik, zijn Linea White en Linea Black nieuwe interpretaties van bestaande modellen. Deze modellen zijn zo aangepast, dat ze nu worden gelanceerd in een verbeterde versie van X-Large. En net als bij de rest van het assortiment van Kvik ontstaat zo meer opbergruimte en krijg je dus meer ruimte voor je geld.

Standaard FSC®-gecertificeerd

Hoewel de vier nieuwe deuren elk een ander karakter hebben, hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal FSC-gecertificeerd, omdat Kvik het FSC-keurmerk tegenwoordig standaard voor de deuren hanteert. Uiteraard zonder een meerprijs te berekenen. Het FSC-keurmerk garandeert duurzame bosbouw en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking in bossen overal ter wereld; van de tropische regenwouden tot de Zweedse naaldwouden.

Nieuwe handgrepen en LED-verlichting

Naast keukennieuws heeft Kvik ook het assortiment uitgebreid met drie nieuwe designgrepen en nieuwe LED-verlichting in een slank ontwerp met nieuwe verbeterde spreiding van het licht. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het zetten van een persoonlijk stempel op het interieur legio.

Al het nieuws is vanaf 1 september 2013 in de Kvik-winkels te bekijken. Loop dus even bij uw lokale winkel binnen, waar onze keukenexperts klaarstaan om u te helpen.

Meer informatie: www.kvik.nl

Publicatiedatum: 15 augustus

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties