Het zwevende dressoir uit de PURE-lifestyle


Een designconcept voor huiselijke elegantie.

Het zwevende dressoir uit de nieuwe SieMatic- lifestyle PURE verbindt het kookgedeelte op volmaakte wijze met het woongedeelte. Alle woonfuncties komen zo bij elkaar. De kunst van het weglaten, tot in de perfectie uitgevoerd. Kenmerkend voor het design van de nieuwe SieMatic-collectie in de lifestyle PURE is de dialoog tussen lijnen en oppervlakken die consequent zichtbaar is gemaakt. Zelfs bij legplanken en dressoirs.

Lijnen worden vlakken. Lijsten cree?ren de achtergrond van de ruimtes. Kubistische vormen vloeien uit in sculpturen. Grafische helderheid brengt de inrichting in perfecte balans met de architectuur. De nieuwe PURE-lifestyle van SieMatic, ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO, geeft het concept ‘minimalistische keuken’ geheel nieuwe contouren – en daarmee een uniek karakter.

Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de elegante, twee centimeter smalle lijst die de inbouwelementen omkadert. Dit SieMatic Frame Design trekt duidelijke grenzen, terwijl het tegelijkertijd ruimte geeft aan een grote verscheidenheid aan design- en opstellingsopties. Keukens in grote, open ruimtes worden daardoor individuele, sculpturale elementen, of zelfs kunstwerken die zijn gei?ntegreerd in de omringende architectuur.

De ruimtes die omkaderd worden door twee centimeter smalle lijsten kunnen op talloze manieren ingevuld worden. De ranke, zwarte aluminiumprofielen met bijna ondoorzichtige glazen deuren contrasteren chic met het ‘lotuswit’ van de lijsten.

AANBEVOLEN

Woodman Kensal Buffetkast Brui

Kast voor in de keuken | Woodman Kensal Buffetkast Bruin

vtwonen Medicine Vitrinekast H

Kast voor in de keuken | vtwonen Medicine Vitrinekast Hoog

Opbergen in de keuken: optimale keukenkasten

Of je nu een grote of kleine keuken hebt, kookgerei in overvloed. Berg alles op ...

Woodman Pimlico Buffetkast Bru

Kast voor in de keuken | Woodman Pimlico Buffetkast Bruin

Keukenfronten: de keuken aangekleed

Creeër de juiste sfeer. De juiste keukenfronten dragen bij aan je ideale keuken...

Advertentie