Zwarte inbouwapparatuur: Küppersbusch Exclusive+

Compleet zwarte inbouwapparatuur is het kenmerk van de nieuwe Exclusive+ serie van Küppersbusch.

15 November 2020

Deze hoogwaardige inbouwapparatuur tovert iedere keuken om in een echt kookparadijs. De apparatuur wordt opgenomen in het totaalplaatje van de keuken, waardoor een chique eenheid en mooie combinaties ontstaan. 

De Exclusive+ serie biedt een complete keukenoplossing met verschillende ovens, warmhoudlades, een inbouw koffieautomaat, kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een wijnklimaatkast. De ovens beschikken over de unieke ökotherm katalisator, waardoor de lucht al wordt gereinigd tijdens het bakproces, een automatische vleesthermometer, sensorbediening en een reinigingsfunctie. Daarnaast zijn de warmhoudlades geschikt om warm te houden, te ontdooien en op lage temperatuur te koken. Alle apparaten beschikken over vele en hoogwaardige functies, zo hebben de ovens en magnetron allemaal een intuïtieve bediening.

De apparaten kunnen harmonieus in een verschillende keukens worden geïntegreerd en er zijn vele combinatiemogelijkheden voor zowel horizontale als verticale opstellingen. De discrete handgrepen zijn eveneens uitgevoerd in elegant zwart chroom.

De kookplaat met geïntegreerde afzuiging krijgt een extra functie doordat deze geleverd wordt met FlexiGrill. Een gietijzeren grillplaat die direct grillen op de kookplaat mogelijk maakt en zowel geschikt is voor vlees als voor groenten. De geïntegreerde afzuiging heeft een zeer krachtige motor en is uitgevoerd met een rvs-filter. De kookplaat heeft drie voorgeprogrammeerde temperatuurstanden voor smelten, warmhouden en het koken van pasta.

Liefhebbers van wijn kiezen voor de inbouw wijnklimaatkast, welke plaats biedt aan 44 flessen op 5 houten uittrekbare plateaus. Extra in de Exclusive+ wijnklimaatkast is de houten lade die de wijnflessen onder een hoek van 45 graden presenteert.

De Exclusive+ serie is exclusief verkrijgbaar bij de verkooppunten van Küppersbusch.

Meer informatie: www.kuppersbusch.nl 

Reacties