Foto: 2018-11/Cosentino.jpg

Prachtig aardeachtig

Nieuwe marmertint Emperador in Eternal Collectie van Silestone®

Marmer is en blijft een geliefd product bij de inrichting en afwerking van luxe en stijlvolle badkamers en keukens. Niet alleen witte marmers, maar ook steeds meer gekleurde marmerlooks worden toegepast in het interieur. De nieuwe Silestone® kleur Eternal Emperador, geïnspireerd op de klassieke donkere marmer Marron Emperador, geeft dankzij de diepbruine ondergrond met lichtere aders warmte en luxe aan iedere toepassing.

Het bijzondere van Silestone® Eternal Emperador is dat het materiaal volledig geaderd is. Dus de aders lopen niet alleen over het oppervlak, maar lopen ook door in de zijkanten. Daardoor oogt het materiaal uitermate natuurlijk. Silestone® Eternal Emperador heeft een donkere, bijna aardeachtige kleur. De lichte aders en kleine goud-vlekjes maken het een opvallend en levendig werkblad. Deze kleur sluit aan bij de groeiende vraag naar donkere luxe marmerlook.

Maar ook praktisch gezien is dit oppervlak door zijn unieke eigenschappen bijzonder. Door de zogenoemde Silestone® N-Boost-technologie is deze aardetint nog intenser en krijgt het oppervlak een bijzondere glans. Dankzij de verbeterde waterafstotende eigenschap is het bovendien eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het materiaal heeft een hoge stoot- en krasbestendigheid. Ook is het materiaal op groot formaat leverbaar, ideaal bijvoorbeeld voor grote keukeneilanden, en is Silestone® veelzijdig in toepassing waardoor ze in iedere ruimte van de woning toepasbaar zijn. Denk aan keukens, badkamers, vloeren, wanden en meubels.

Silestone® kwartswerkbladen bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone® de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts, gecombineerd met praktische voordelen als kras-, vlek-, en zuurbestendigheid. Om het vertrouwen in het materiaal te onderstrepen biedt Cosentino 25 jaar garantie op het materiaal voor Silestone® keukenbladen.

Voor meer informatie: www.cosentino.nl.

Reacties
Anderen bekeken ook