Foto: press_2013/cosentino-silestone-nebula-code.jpg

Silestone keukenblad Nebula Code

Silestone® by Cosentino, wereldmarktleider in kwartsoppervlakken, stelt Nebula Code voor, een vijfkleurige serie als aanvulling op de Silestone®Nebula-serie.

De kleuren Hélix, Pulsar, Daria, Istmo en Dreis verleggen opnieuw de grenzen van het modernste design. Ze vinden hun inspiratie in het uiterlijk van natuursteen, met uitgesproken aderen en een gevoel van beweging: een innovatie in kwartsoppervlakken. De tinten van Nebula Code hebben een warm en natuurlijk karakter, waardoor ze ideaal zijn om opvallende en ultramoderne creaties te realiseren.

Bovenop het unieke karakter en de diepte en schoonheid, staat Nebula Code garant voor de prestaties en de betrouwbaarheid van het unieke product Silestone® by Cosentino met uitzonderlijke eigenschappen zoals hardheid, schok- en krasbestendigheid, een laag absorptievermogen en exclusieve bacteriostatische eigenschappen waardoor Nebula Code beter presteert op het vlak van hygiëne. De oppervlakken vna Nebula Code laten zich perfect verwerken in keukens en badkamers.

De Nebula Code-kleuren zijn verkrijgbaar in de Silestone®-texturen gepolijst en Suede.

Hélix: Wit en vertrouwd. Helix zorgt voor een uitgebalanceerde mix van gebroken wit met de natuurlijke suggestie van de ader. De voorzichtige opbouw van deze patronen wordt gecompenseerd door de vele grijstinten, waardoor het materiaal een klassieke en pure uitstraling krijgt.

Silestone Nebula Code Hélix.

Pulsar: Helderheid met een vleugje kleur. De kleur Pulsar by Cosentino symboliseert de witheid van zuiver geaderd kwarts met een mengeling van grijze, beige en mosterdschakeringen. Een klassieke keuze met een onvergetelijke zweem van licht.

Silestone Nebula Code Pulsar.

Daria: Eenvormige discretie. De lichte bruintinten met vleugjes beige en roos drukken een soort eenvoud uit in het patroon. Daria is de essentie van subtiele harmonie in oppervlakken en past in uiteenlopende interieurs.

Silestone Nebula Code Daria.

Dreis: Elegante stijl. Dreis streeft naar de serene warmte van bruintinten. Met overheersend donkere schakeringen als achtergrond, geeft de originele en natuurlijke adering het licht om een stijlvol en exclusief contrast te creëren.

Silestone Nebula Code Dreis.

Istmo: Nabootsing van de natuur. Het hoge chromatische aanpassingsvermogen en de overeenkomst met een breed palet natuurlijke schakeringen, maken Istmo tot de juiste keuze om vorm te geven aan een uniek en prachtig interieur.

Silestone Nebula Code Istmo.

Meer informatie: www.cosentino-group.net 

Publicatiedatum: 20 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties