Foto: Brabantia sink side collectie

Aandacht voor je aanrecht

Brabantia introduceert de Sink Side Collectie

Afgeknapt op je afwas? Brabantia geeft je weer frisse moed met de nieuwe Sink Side collectie: negen nieuwe items die je stuk voor stuk meer laten genieten van je vaat. Van een afvalbakje, afwasborstel, spons- en schoonmaakdoekjes tot verschillende afdruiprekken en -matjes én een aanrechtbakje - de stijlvolle Sink Side specials bieden je de helpende hand.

Schoongewoon

De afwas doen is misschien niet je favoriete keukenklusje. Maar dat kan het wel worden, met de nieuwe Sink Side collectie van Brabantia. Prachtige items die je afwas-actie tot een haast meditatief reinigingsritueel maken of een waardevol moment samen met je partner, kinderen of vrienden.

Opvallen met afval

Verzamel je voedselresten in ons stijlvolle donkergrijze of mintgroene aanrecht afvalbakje. Zoals alle Brabantia afvalemmers, is ook dit fijne maatje eenvoudig te openen, te verplaatsen en schoon te maken. Het deksel heeft een ‘blijf-open’ stand, waardoor je ook grotere karweitjes eenvoudig klaart en dankzij het roestvrijstalen handvat leeg je de emmer zonder gedoe in je biobak. Het afvalbakje kan gewoon in de vaatwasser en heeft 2 jaar Brabantia garantie. Hoe kun je hier nu niet van houden?

Stijlvolle Soap

Doe je dagelijkse afwas met speels gemak met onze stevige donkergrijze of mintgroene afwasborstel. Voorzien van een stevig handvat, een schraper en een zuignap, die hem netjes op zijn plaats houdt in je gootsteen. Of gebruik onze slimme sponsdoekjes – van microvezel (wasbaar tot 60° C), dus super absorberend en geschikt voor heel veel keukenklusjes. De Sink Side sponsjes zijn verkrijgbaar in een set van drie verschillende kleuren. Onze miraculeuze microvezeldoeken zijn zeer absorberend en ideaal om mee af te wassen én te drogen. Of om je aanrechtblad mee af te nemen, je spiegels te poetsen of... Multifunctioneel en milieuvriendelijk, want je hebt geen of minder zeep nodig. Deze wasmachinebestendige waswondertjes zijn beschikbaar in een set van 2 in licht of donkergrijs of mint.

De droge feiten

Klaar met de afwas? Gebruik ons compacte afdruiprek of de variant in gezins-formaat (in het donkergrijs of lichtgrijs), met losse lekbak die je aanrechtblad droog houdt. Door het uitneembare bestekbakje vul je in een handomdraai je besteklade. Het afdruiprek is zo slijtvast en roestbestendig dat je er 5 jaar garantie op krijgt.
Op zoek naar iets meer flexibiliteit? De opvouwbare siliconen afdruipmat (in donkergrijs, lichtgrijs of mint) laat druppels die van je borden biggelen direct in je gootsteen verdwijnen. Het silicone is slijtvast, makkelijk schoon te maken, mag gewoon in de vaatwasser en heeft een garantie van 2 jaar. Of gebruik de Brabantia microvezel afdruipmat om je aanrechtblad droog en krasvrij te houden. Deze zachte, opvouwbare mat absorbeert zeven keer zijn eigen gewicht in water en is wasmachine wasbaar tot 60° C.

Geen gerommel rond de goot

Helemaal klaar? Hou al je kleine, stijlvolle Sink Side items bij elkaar in een aanrechtbakje in sfeervol donkergrijs of mint. En laat je niet bedotten door zijn bescheiden buitenkantje: er is genoeg ruimte voor je afwasmiddel, sponzen en meer. De geribbelde bodem houdt alles rechtop en het losse siliconen antislip lekbakje houdt hem op zijn plek. Natuurlijk is dit keukenjuweeltje makkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Je krijgt er een Brabantia garantie van 2 jaar op.

Deze nieuwe producten zijn vanaf week 14 leverbaar.

Reacties