Partner

Granietshop.nl

Granietshop voor werkbladen uit graniet, Silestone en Caesarstone. Wij geven een laagste prijsgarantie op deze producten.

Bedrijfsoverzicht granietshop.nl

Granieten keukenbladen

Granieten keukenbladen zijn duurzaam en slijtvast. Combineer de werkbladen met vlakinbouw of onderbouw spoelbakken, of bestel een spoelbak in hetzelfde materiaal. Het resultaat: een tijdloos mooie keuken! Granietshop.nl verkoopt via het internet graniet- en composietwerkbladen voor de keuken.  

Productomschrijving

Graniet is enigszins poreus. Om te voorkomen dat vuil en vocht op den duur het werkblad vervuilen heeft een granieten werkblad onderhoud nodig.
Vanaf de fabriek krijg u uw werkblad reeds 1x geïmpregneerd geleverd. Na plaatsing van het blad kunt u het beste het blad nog een beschermlaag geven zodat het blad optimaal beschermd is.
Tijdens het gebruik kunt u het blad gewoon schoonmaken met een sopje met een niet agressief schoonmaakmiddel. Periodiek dient u de beschermlaag opnieuw aan te brengen.
Gezoete en Anticato bladen hebben meer bescherming en onderhoud nodig omdat deze bladen een opener structuur hebben dan een gepolijst blad. Deze bladen moeten daarom vaker geïmpregneerd worden.
Geschikte producten voor het onderhoud van uw werkblad kunt u b.v. vinden bij de producent HG.

 

Enkele producten zijn:
Voor granieten bladen:
HG top protector vormt een absoluut kleurloze, onzichtbare bescherming voor marmer, kalksteen, zandsteen, graniet en dergelijke. Het beschermt met name tegen (spijs)oliën, plantaardige en dierlijke vetten en nog vele andere soorten vervuiling. Zonder deze bescherming van HG top protector kan de vervuiling tot diep in de poriën van het materiaal dringen en vervolgens moeilijk tot zelfs onmogelijk te verwijderen vlekken veroorzaken. HG top protector is onder andere te gebruiken op keukenvloeren, tafelbladen, aanrechtbladen, schouwen, stenen tuinmeubilair en -tuinbeelden, etc. etc. Het te behandelen oppervlak dient schoon en droog te zijn. HG top protector met bijgeleverde, niet pluizende doek uiterst dun aanbrengen en gedurende 30 seconden goed over het gehele oppervlak inwrijven. Bij sterk poreuze materialen zoals bijvoorbeeld zandsteen dient HG top protector met een kwast aangebracht te worden. 100 ml is voldoende voor 10 m². 
 
Voor Hardstenen bladen:
Marmer (en Hardsteen) is poreus en absorbeert vervuilingen van allerlei aard. HG marmer protector is een onzichtbaar vlekken-, vuil-, kalk- en waterafstotend impregneermiddel. HG marmer protector vermindert bovendien sterk de kans op verkleuring, uitbloeïngen en vorstschade. Door de unieke samenstelling beschermt HG marmer protector bovendien tegen erosie. HG marmer protector is zeer geschikt voor alle wanden van marmer of andere natuursteensoorten, zowel binnen als buiten. Het middel is ook ideaal voor badkamervloeren. Voor een volledige bescherming tegen spijsolie, mayonaise, boter en ander vetten is een aansluitende behandeling met HG top protector aan te bevelen. Breng HG marmer protector ruim aan met verfroller of witkwast. Altijd in rechte banen in één richting opbrengen. Bij vertikale oppervlakken van beneden naar boven werken. Na 24 uur is het oppervlak olie-, vet-, vuil- en waterafstotend.


Meer informatie: HG International

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.granietshop.nl

Meer lezen over
'Granieten keukenbladen'?

meer van deze professional

Werkblad specialist

Granietshop.nl: De eerste en ook nog steeds de grootste...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.