Nieuwe print en verpakking voor Brabantia PerfectFit vuilniszakken

Of je nu restjes of verpakkingen weggooit, of een la opruimt - je maakt plaats voor mooiere en betere dingen.

24 September 2021

Wanneer je de PerfectFit vuilniszakken van Brabantia gebruikt, maak je dus ruimte voor jezelf. Ze zijn volledig recyclebaar, met nieuwe prints (in inkt op waterbasis), en passen perfect bij je Brabantia afvalemmer - qua formaat, looks en gemak. Zelfs het kopen ervan is een fluitje van een cent, dankzij de nieuwe 10 & 20 rol, de dispenserverpakking en de voordelige multipacks, met dezelfde herkenbare kleur als die in de prullenbak. In de winkels vanaf oktober 2021.

“Brabantia PerfectFit vuilniszakken passen perfect bij je Brabantia afvalbak - in formaat, uiterlijk en in gemak. Zelfs het kopen ervan is een fluitje van een cent, want Brabantia heeft binnenkort een nieuwe verpakking voor de PerfectFit Bin vuilniszakken.” - Valerie Denys, categoriemanager Waste Management.

Sterk en duurzaam

De laatste tijd zijn we best veel thuis. En we zullen waarschijnlijk vaker thuis blijven werken. Omdat we ook meer afval scheiden, hebben we allemaal meer vuilniszakken nodig. Door Brabantia PerfectFit vuilniszakken te gebruiken, maak je een duurzame keuze. Deze vuilniszakken zijn 100% recyclebaar, bedrukt met inkt op waterbasis en de restanten van de productie van de (handige) trekbanden worden hergebruikt. Geen afval meer!

“Ongeveer 97% van de gebruikers is tevreden over onze vuilniszakken. Dat is een heel hoog percentage! Het gemak waarmee je ze sluit en de pasvorm in de bak is wat mensen het meest waarderen aan onze PerfectFit vuilniszakken.” – Valerie Denys.

Duidelijk beter

Alle afvalemmers van Brabantia hebben een kleur- en lettercode in het deksel, waardoor het makkelijk is om de perfecte PerfectFit vuilniszakken voor jouw afvalbak te vinden. En dat wordt nu nog makkelijker: de hele verpakking krijgt de kleur van de code. En omdat top vuilniszakken er ook top uit moeten zien, hebben de zakken zelf ook een mooie print.

Ideale maten
Twee slimme producten samen maken het leven makkelijker dan één. Trakteer jezelf (en je afvalemmer) dus op de PerfectFit Brabantia vuilniszakken. Wil je een voorraadje vuilniszakken of koop je ze liever in kleine aantallen? Vanaf oktober zijn de Brabantia PerfectFit Bags er in vier verpakkingen voor elke code: een 10-pak, een medium size 20-pak, een makkelijke dispenserverpakking met 40 zakken en een voordelig multipack met 120 of 200 zakken. Zo zit je nooit meer zonder.

Waarom je afvalemmer dol is op PerfectFit afvalzakken

- Op maat voor jouw afvalemmer – geen overhang, onzichtbaar als hij dicht is
- Scheuren? Echt niet! Gemaakt van extra stevige, scheurbestendige kunststoffen
- Over nagedacht: met handige trekbandsluiting voor sluiten en dragen
- Code rood... en blauw - makkelijke kleurcodering om de juiste zak te vinden
- Duurzaam – 100% recyclebaar, bedrukt met inkt op waterbasis
- Prachtig - nieuwe prints

Brabantia PerfectFit vuilniszakken zijn verkrijgbaar bij toonaangevende (online) retailers. Meer informatie: www.brabantia.com

 

Reacties