De Downdraft pannenset van BergHOFF zet de keuken op zijn kop

What goes up, must go down’ – Isaac Newton

29 November 2020

De inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is een van de nieuwste trends op kookgebied. Speciaal voor deze kookplaat ontwikkelde BergHOFF de gestroomlijnde Downdraft pannenset met gepatenteerde technologie, waardoor stoom en geur direct in de afzuiging verdwijnen. De innovatieve Downdraft pannen zijn onderdeel van de BergHOFF GEM collectie, die bekendstaat om haar industriële uitstraling en tijdloos keukengemak.

De glazen deksel van een Downdraft pan heeft een geïntegreerd luchtkanaal en de pannen hebben een speciale inkeping. Deze combinatie zorgt ervoor dat stoom en geuren bij het verlaten van de pan niet omhoog maar naar beneden gaan. Zo haal je het maximale uit je kookplaat met afzuigsysteem. De RVS pannen kunnen bovendien ook volledig worden afgesloten door het deksel 180 graden te draaien. De handvatten worden niet warm, wat voor extra comfort en veiligheid zorgt.

De BergHOFF Downdraft serie bestaat uit een sauspan (2,8L), drie kookpannen (4,2L, 5,7L en 8,8L) en twee braadpannen van 24cm en 28cm. De pannen zijn op alle warmtebronnen en in combinatie met alle afzuigsystemen te gebruiken en zijn vaatwasmachine bestendig.

De BergHOFF Downdraft 6-delige pannenset bestaat uit drie pannen (met een inhoud van 4,2, 5,7 en 8,8 Liter) met glazen deksel en heeft een verkoopadviesprijs van € 279,00.

Kijk hier voor de hele BergHOFF Downdraft collectie, verkoopprijzen en verkooppunten.

Reacties