Foto: AGA-DC-_Blush_

Krijg jij ook de lentekriebels van deze nieuwe AGA kleuren?

Spring is in the air! De nieuwe lentekleuren van 2018 zijn bekend.

En de nieuwe vijf kleuren zijn net zo stijlvol als alle AGA’s. Deze nieuwe kleuren zijn een reflectie van de lente en zijn eigentijds.

De nieuwe kleuren op een rij:

Spring colour 1: Blush – de nieuwe kleur Blush kan het beste omschreven worden als zacht roze met een crèmekleurige ondertoon wat mooi samenvalt met andere neutrale kleuren.

Spring colour 2: Dove – licht grijs met een vleugje blauw. Deze luxe nieuwe tint zal goed werken met natuurlijk hout of beschilderde kasten, evenals hoogglans keukeneenheden en glanzend marmer

Spring colour 3: Linen - crème was de eerste en decennialang de populairste AGA-kleur. Linnen is hier een nieuwe variant op en met een koelere, minder gele toon zal deze kleur net zo populair worden als zijn voorganger.

Spring colour 4: Slate - rijk, weelderig en met echte diepte gevoel van tijdloze moderniteit, zal de kleur Slate waarschijnlijk nog jarenlang een belangrijke AGA-kleur worden.

Spring colour 5: Salcombe Blue –deze kleur is gebaseerd op de prachtige zeeën rond het idyllische pittoreske Salcombe. Dit havenstadje behoort onder de Britten tot de favoriete vakantiebestemmingen.

De nieuwe AGA-kleurenrange is per direct beschikbaar op de AGA City 60 en de AGA Control en Dual Control. De nieuwe voorjaarskleuren zijn allemaal te bekijken op de site van AGA

 

 

 

Reacties