Kvik opent Deense keukendesignwinkel in Maastricht

De Deense keukenfabrikant Kvik opent op 11 november een nieuwe designwinkel in de Beatrixhaven in Maastricht.

03 November 2021

De winkel wordt geleid door de trotse Limburgse franchisenemer Robert (57) en zijn vrouw Anita Winkens (51) en beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het duurzame Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Maastricht is de zevenentwintigste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan. 

Duurzame en tijdloze designs

Het concept van Kvik zal volgens de franchisenemers goed aanslaan bij de Maastrichtenaren.

“De inwoners van Maastricht zijn divers en hebben uiteenlopende interieurs. De tijdloze Deense designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden.” vertelt Robert. “Ook heeft Kvik een duidelijke duurzaamheidsagenda en produceert het bedrijf sinds begin 2021 CO2-positief. Wat onze regio nog meer zal aanspreken is de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit vind ik erg belangrijk, want mensen hebben vaak lang moeten sparen voor deze uitgaven.” De nieuwe winkel bevindt zich in het Noorden van Maastricht in de Beatrixhaven. Een omgeving met verschillende woonwinkels en waar je gratis kunt parkeren. “Zo kun je een bezoekje aan Kvik gemakkelijk combineren met een bezoek aan andere meubelspeciaalzaken.” 

Openheid en transparantie

Robert en Anita vormen samen de drijvende motor achter Kvik Maastricht. Door het bundelen van hun expertise en ervaring leiden ze de verschillende processen rondom de aanschaf van een product in de juiste banen. Robert is al heel wat jaren werkzaam in de keukenbranche. Zijn carrière is gestart bij een keukenwinkel in Maastricht, waarna hij in de loop van de jaren bij verschillende grote keukenspeciaalzaken heeft gewerkt. Zijn vrouw Anita heeft een administratieve en financiële achtergrond en is met de keukenbranche in aanraking gekomen door het bezoeken van beurzen.

Robert: “Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers die hun vak goed verstaan, waardoor wij mooie en slimme keukens kunnen leveren. We luisteren met aandacht naar de wensen van een klant, zetten dit op papier en ontwerpen vanuit hier hun droomkeuken.” Transparantie over het proces staat voor zowel Robert als Anita hoog in het vaandel. Anita: “Elke klant krijgt een vast contactpersoon die hun op de hoogte houdt over bijvoorbeeld de levering en de prijs.” Waarop Robert aanvult: “Vanaf de aanschaf tot aan de montage thuis begeleiden we je persoonlijk. Klanttevredenheid staat voor ons voorop.”

Vanaf 11 november is Kvik Maastricht geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings.

Reacties