string(1) "p"

Decamacs Terrazzo Werkbladen geheel naadloos

Voor de nieuwe collectie 2022/2023 presenteert Decamacs nu solid surface werkbladen in de uitvoeringen Terrazzo Artic Grey en Cloud.

Van oorsprong is de naam en het materiaal Terrazzo ontstaan in Italië, bij de bouw van kerken, waarbij veel marmer en graniet werden gebruikt. Het restmateriaal stortte men in de betonnen vloeren. En wanneer er op kerkvloeren veel gelopen werd, raakten ze als het ware gepolijst, waardoor de kleine stukjes graniet en marmer zichtbaar werden.

Deze Terrazzotechniek kunnen wij nu ook realiseren met de productie van solid surface omdat deze dessins door-en-door in kleur worden gemaakt en daardoor ideaal zijn voor naadloos verwerken. De Terrazzo dessins blijven zodoende geheel intact en blijft het werkblad altijd mooi van structuur.

Doordat de kleuren door-en-door zijn bij Decamacs is dit na lang gebruik een voordeel bij eventuele beschadigingen of slijtage van het werkblad en kan het werkblad door onze monteurs vrijwel geheel als nieuw worden na bewerkt.

Ook loopt het Terrazzo dessin door tot in de Decamacs MIXA spoelbakken en bij toepassing van een metalen bodem in roestvrijstaal, wit of zwart zijn deze ook nog eens bestand tegen extreme hitte van kokend water en kokende waterkranen.

Decamacs is een Nederlands producent van solid surface keukenwerkbladen geheel naadloos op maat gemaakt en zijn alle dessins geschikt voor naadloos verwerken rondom pilaren, vensterbanken, kolomuitsparingen en overige hoekoplossingen.

Kies daarom voor een solid surface werkblad van Decamacs en geef je creativiteit de ruimte. Realiseer met Decamacs ieder ontwerp in meer dan honderd solid kleuren en marmer dessins.

Bij Decamacs denken wij in oplossingen, kunnen wij ieder project naar wens uitvoeren en staan wij garant voor kwaliteit en service. Wij monteren op iedere locatie in heel Nederland.

Laat gerust vrijblijvend een gratis offerte maken en stuur je gegevens naar info@decamacs.nl of bezoek www.decamacs.nl voor een gratis brochure met het dichtstbijzijnde verkooppunt.