Wandmodel afzuigkap 1119 van Wave

Deze modellen kun je laten opgaan in je interieur

Wandmodel afzuigkap 1119 van Wave

De wand modellen hebben geen verbinding met het plafond. De 1119 en 1120 hebben door hun ophangconstructie zelfs nauwelijks verbinding met de muur. Dit idee kan verder door gevoerd worden door de eiland versies 2119 en 2120 vóór de
wand te monteren. Heel strak en ruimtelijk. 

De modellen worden veelal gecombineerd met een geïntegreerd plasmafilter die de lucht zuivert door geuren en fijnstofdeeltjes te elimineren. Kanaalwerk is niet nodig, waardoor de motor weinig weerstand ondervindt. Weinig weerstand betekent een laag geluidsniveau en veel capaciteit.

Alle modellen kunnen desgewenst ook met afvoer naar buiten geleverd worden.De modellen hebben een verfijnde afwerking. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleurcombinaties, zoals mat zwart met een koperen onderkant. Ze kunnen worden bekleed met leer en ook hierbij is spelen met kleurtinten aan te bevelen.

Om de modellen op te laten gaan in het interieur, bieden wij bijbehorende verlichtingselementen aan – b.v. model 7611. De ophangconstructie, de functionaliteit, de stilte, de afwerking, de aankleedmogelijkheden en de eenheid aan de muur met de verdere verlichtingselementen. Deze serie heeft een
belangrijke gemene deler; ze is verfijnd genoeg om op te gaan in het interieur en opvallend genoeg om eruit te springen als eyecatcher.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.wavedesign.nl