Partner

Siemens

Siemens ontwikkelt innovatieve huishoudapparaten die het leven comfortabeler maken. Wij geven de toekomst vorm daar waar hij het dichtst bij jou is: thuis.

Siemens downdraft afzuigkap

De Siemens downdraft afzuigkap is het ideale alternatief voor een klassieke afzuigkap, omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn - tot ze worden gebruikt.

Siemens downdraft afzuigkap

De uiterst moderne afzuigkap verbergt zich in het werkblad direct achter de kookzone en komt pas tevoorschijn als je dat wilt: met touchControl kun je de downdraft afzuigkap omhoog laten komen en gebruiken. Damp verdwijnt in de hoogwaardige en aantrekkelijke constructie van roestvrij staal en glas. En met zijn afvoervolume van tot 750 m3 per uur zorgt de downdraft afzuigkap voor schone lucht in je keuken.

Nog een lichtpunt: de innovatieve ledlampen. Deze loopt langs de gehele lengte van de downdraft afzuigkap en is exact afgestemd op uw kookzone of kookeiland - om tijdens het koken optimaal zicht te hebben.

iQ700 serie afzuigkappen

De iQ700 afzuigkap is slijtvast en bijzonder stil dankzij de iQdrive motor. De cleanAir module neutraliseert 95% van alle kookluchtjes. Mensen hebben steeds vaker een open keuken dus dan is een stille afzuigkap die goed de geurtjes wegzuigt. De randafzuiging absorbeert tevens 90% van de vetdeeltjes uit de kookdampen, daarnaast hebben ze een elegant design.

Meer lezen over
'Siemens downdraft afzuigkap'?

meer van deze professional

flexInduction Plus kookplaten

Met de functies flexInduction Plus, powerMove Plus en f...

EQ.9 Espresso volautomaat

Nog meer koffievarianten met de EQ.9 Espresso volautoma...

sensoFresh: kleding snel fris

Luchtjes of bacteriën, met het Siemens sensoFresh syst...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.