Neerim plafondunit

Door jarenlange ervaring adviseert keukenventilatie- en maatwerkspecialist ABK InnoVent voor elke situatie de juiste afmetingen en het juiste type externe motor.

Productomschrijving


In deze lichte opstelling is goed te zien hoe de afzuigkap mooi geïntegreerd kan worden in het interieur. Deze NEERIM plafondunit is uitgevoerd in exact dezelfde witte kleur als het plafond.

Door jarenlange ervaring adviseert keukenventilatie- en maatwerkspecialist ABK InnoVent voor elke situatie de juiste afmetingen en het juiste type externe motor om een stille maar efficiënte werking te garanderen. Er kan gekozen worden uit diverse afmetingen, verlichtingsopties en kleuren en zelfs een optionele CMVR®uitvoering. Dit gepatenteerde systeem maakt het mogelijk om de  afzuigkap op elk CMV/WTW systeem aan te sluiten, dus met garantie van optimaal functioneren door afvoer van vocht en verbrandingsgassen, maar energiebesparend doordat er geen onnodig warmteverlies meer is.

De NEERIM is ook leverbaar in dezelfde kleur als het plafond. Met de vele standaardmodellen en de uitgebreide maatwerkmogelijkheden is de NEERIM ideaal voor keukenontwerpers en architecten doordat hoogwaardige ventilatietechniek nu verstopt kan worden in een persoonlijk ontwerp.