Elica Isolabella

Design en een hoogwaardige technologie zijn de kenmerken van elke Elica afzuigkap. De Isolabella is een uitstekend voorbeeld van deze twee cruciale kwaliteiten. Hierdoor laten we eens te meer zien dat schoonheid en hoogwaardige prestaties, eigenschappen zijn die door alle afzuigkappen van Elica gedeeld worden.

Productinformatie

Compleet, onmiskenbaar lijnenspel met oog voor detail, omgeven door een paneel van veiligheidglas geeft Isolabella een uniek uiterlijk, het perfecte uithangbord voor het EVOLUTION systeem. Een zeer elegant model, ingetogen design samengevoegd met de verfijnde technologie.


Hoogwaardige technologieën worden samen gebracht in een smalle, compacte en uitermate elegante afzuigkap die gekarakteriseerd wordt door een fantastische afwerking en uitstekende prestaties. En zo ontstaat een nieuwe system “EVOLUTION” genaamd.


“EVOLUTION” range bevatten extreem praktische filters die hygiëne garanderen. De rvs vetfilters en de actief koolstoffilters kunnen beide in de vaatwasmachine gewassen worden. Na droging kunnen ze dan weer terug geplaatst worden.


Het apparaat kan op afstand bediend worden met een elegante afstandsbediening (als extra accessoire te bestellen), waarbij een verlichte indicatie op de staaf-schakelaar aangeeft wat de status van werking is. Als de afstandsbediening niet voorhanden is dan kan de afzuigkap gemakkelijk via het staafpaneel bediend worden door deze lichtjes te beroeren waarna de verschillende functies actief worden. Iedere functie heeft zijn eigen kleur, wel zo handig.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl.

Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Download hier de catalogus van Elica 2016


Bezoek ook onze webwinkel: