Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN

Elica Isolabella

Design en een hoogwaardige technologie zijn de kenmerken van elke Elica afzuigkap. De Isolabella is een uitstekend voorbeeld van deze twee cruciale kwaliteiten. Hierdoor laten we eens te meer zien dat schoonheid en hoogwaardige prestaties, eigenschappen zijn die door alle afzuigkappen van Elica gedeeld worden.

Productinformatie

Compleet, onmiskenbaar lijnenspel met oog voor detail, omgeven door een paneel van veiligheidglas geeft Isolabella een uniek uiterlijk, het perfecte uithangbord voor het EVOLUTION systeem. Een zeer elegant model, ingetogen design samengevoegd met de verfijnde technologie.


Hoogwaardige technologieën worden samen gebracht in een smalle, compacte en uitermate elegante afzuigkap die gekarakteriseerd wordt door een fantastische afwerking en uitstekende prestaties. En zo ontstaat een nieuwe system “EVOLUTION” genaamd.


“EVOLUTION” range bevatten extreem praktische filters die hygiëne garanderen. De rvs vetfilters en de actief koolstoffilters kunnen beide in de vaatwasmachine gewassen worden. Na droging kunnen ze dan weer terug geplaatst worden.


Het apparaat kan op afstand bediend worden met een elegante afstandsbediening (als extra accessoire te bestellen), waarbij een verlichte indicatie op de staaf-schakelaar aangeeft wat de status van werking is. Als de afstandsbediening niet voorhanden is dan kan de afzuigkap gemakkelijk via het staafpaneel bediend worden door deze lichtjes te beroeren waarna de verschillende functies actief worden. Iedere functie heeft zijn eigen kleur, wel zo handig.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl.

Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Download hier de catalogus van Elica 2016


Bezoek ook onze webwinkel:

 

 

Meer lezen over
'Elica Isolabella '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.