Direct geld besparen

Met Plasmamade direct geld besparen!

Bent u op zoek naar een afzuiginstallatie waarvoor u geen afvoerkanaal naar buiten nodig heeft? Dan biedt PlasmaMade de uitkomst: De PlasmaMade E-Filters kunnen op iedere nieuwe of reeds bestaande afzuigkap worden gemonteerd. U bespaart direct in uw stook-/koelkosten en op het installatiewerk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vrij te zijn in uw keukendesign.

Een belangrijk bijkomend voordeel is dat PlasmaMade zorgt voor een gezond binnenklimaat; vrij van geuren, pollen en bacteriën. PlasmaMade biedt twee modellen: rond en plat, dus voor iedere situatie een PlasmaMade oplossing!

Het PlasmaMade® E-Filter is speciaal ontwikkeld voor het zuiveren van (kook)lucht en kan eenvoudig op vrijwel elke afzuigschouw (bestaand of nieuw) worden geplaatst. Bij inschakeling van de afzuigschouw wordt de luchtstroom in beweging gebracht. De luchtstroom wordt in het PlasmaMade® airfilter geblazen, deze luchtstroom wordt gedetecteerd door een sensor die het filter volledig automatisch in of uitschakelt. De luchtstroom en daarin een hoeveelheid verontreinigde lucht wordt door de juiste hoeveelheid plasma efficiënt gereinigd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op ons Facebook-kanaal