Foto: berbel-wandkap-glassline-afzuigkap

berbel introduceert revolutionaire afzuigkappen op de Nederlandse markt

berbel afzuigkappen: hoogwaardige afzuigkappen met gepatenteerde afzuigtechniek

De keuken is het hart van het huis. De plek waar iedereen samenkomt, kookt en eet. De beste producten maken deze plek nog fijner, comfortabeler en gezelliger! berbel afzuigkappen zijn ‘Made in Germany’ en verwijderen kookdampen en vet snel en effectief de keuken uit. De innovatieve techniek van berbel is het geheime recept voor een schone lucht, ook wel het berbel principe genoemd. Opgericht in 2001 heeft het bedrijf met eigen onderzoek, innovatieve ideeën en een flinke dosis hartstocht nieuwe kwaliteitsmaatstaven neergezet op het gebied van functionaliteit en design: fluisterstille afzuigkappen, zonder vetfilter, die uiterst simpel te reinigen zijn. berbel heeft het functioneren van de afzuigkap revolutionair veranderd. Vanaf heden is de gehele berbel collectie afzuigkappen verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

De keuken als integraal onderdeel van het interieurontwerp is een voortdurende trend. Maar het wordt pas een sociaal middelpunt van het huis als het wordt gevuld door mensen. berbel afzuigkappen staan ??voor het leven in de keuken, voor sociale contacten en samen koken. De afzuigkappen zijn zeer efficiënt, zonder storende geluiden en zonder verlies van zuigkracht. Met berbel kan je samen optimaal genieten in de keuken.

Wat maakt een afzuigkap tot een berbel?

In de keukenbranche heeft berbel naam gemaakt met het gepatenteerde berbel principe. Het berbel principe gebruikt de middelpuntvliedende kracht om vet af te scheiden, zodat er geen vetfilter nodig is. Dit is zeer efficiënt en maakt een constant hoge vetafscheiding mogelijk in vergelijking met conventionele systemen met vetfilters. Zonder hinderlijke geuren en geluid, zonder verlies van zuigkracht en bijzonder gemakkelijk schoon te maken: uitvouwen, schoonvegen en dichtklappen maar!

De berbel collectie

De ventilatiespecialist berbel produceert kookveldafzuigkappen, hoofdvrije kappen, inbouwkappen, plafondkappen, eilandkappen en afzuigkappen voor de wand. De verscheidenheid aan producten biedt voor elke klant het juiste apparaat. Bij berbel wordt elke afzuigkap met de hand in elkaar gezet. Onderdeel voor onderdeel, stap voor stap. Middels de berbel configurator kan de klant met een paar klikken het apparaat van zijn keuze samenstellen. Of het nu gaat om grootte, vorm, design, kleur en uitvoering, een berbel kan individueel worden geconfigureerd. Wanneer de afzuigkap de fabriek verlaat, kan de trotse eigenaar een uniek stuk verwachten.

Hoogste kwaliteitseisen

Berbel Ablufttechnik GmbH is een internationaal opererend bedrijf gevestigd in Rheine, dat sinds 2001 afzuigkappen ontwikkelt, produceert en verkoopt. berbel gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals antimagnetisch RVS, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedieningselementen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. Op bijzonder hoge kwaliteitseisen is berbel uitstekend voorbereid. De afzuigkappen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards voor privékeukens. Geen vetfilters, geen brandgevaar. Met berbel houdt iedereen het hoofd koel.

Meer informatie over het bedrijf berbel, de collectie en het berbel principe is te vinden op: www.berbel-afzuigkappen.nl.

Meer van berbel afzuigkappen
Reacties