RVS afzuigkap van Merito

Bent u op zoek naar maatwerk RVS afzuigkappen?

Ambachtelijk maatwerk

Merito fabriceert uw RVS afzuigkap volledig op maat! Naadloos geïntegreerd in uw keuken en de afzuigkap sluit volledig aan bij uw wensen en verwachtingen.

Wij leveren RVS afzuigkappen in vrijwel alle afmetingen. Dat komt omdat wij ambachtelijk maatwerk hanteren. De afzuigkappen worden volledig afgestemd op uw situatie en sluiten daardoor uitstekend aan bij uw wensen en uw project.

Een RVS afzuigkap kunnen wij realiseren voor uw wand-, eiland- of plafondafzuiging. Daarnaast zijn al onze RVS afzuigkappen ook met afstandsbediening leverbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.merito.nl

Meer van Merito Bekijk alle

Rvs keukenblad

Rvs is erg praktisch; corrosiebestendig, duurzaam en hygiënisch. Rvs kan ook echter heel mooi zijn! Wat dacht u van een rvs keukenblad gecombineerd met volkern? Prachtig strak rvs blad voorzien van mooie rondingen. Het blad is 25 mm hoog en de afwerking is glad mat geborsteld.Tevens is het blad voorzien van een strak ingelaste spoelbak en een vlak ingebouwde inductiekookplaat. Alles wat Merito fabriceert is rvs maatwerk, zodoende kan alles naar de wensen van de klant worden vervaardigd. U kunt dus zelf kiezen wat voor spoelbak, kookplaat, afwerking/finish, randhoogte, afmeting e.d. u wilt hebben.

Merito