5 Ideeën voor een fantastische keukenachterwand

Een achterwand met print staat perfect in je keuken. Maar welke afbeelding moet je nou kiezen? Wij geven je 5 ideeën waarmee jouw keuken een succes wordt.

5 Ideeën voor een fantastische keukenachterwand

Je ziet het bij steeds meer mensen thuis, een aluminium keukenachterwand met print. Dit is natuurlijk logisch, doordat je zelf een print kan uitzoeken past het altijd bij jouw smaak en inrichting.

Pimp Your Kitchen is een bedrijf dat al veel mensen heeft geholpen bij hun keuken. De klanten zijn vrijwel altijd zeer tevreden. Volgens klantenbeoordelingenwebsite Kiyoh scoort Pimp Your Kitchen zelfs een 9,6. Dat is ook niet gek, mensen zijn vaak erg blij met hun aankoop omdat een achterwand de keuken echt compleet maakt.

Maar welke afbeelding moet je dan kiezen? Een keuze maken kan lastig zijn.
Hieronder staan enkele trends en mogelijkheden die je kunnen helpen.

1. Kies een foto van je mooiste vakantie

Vakanties zijn fantastisch, je komt vaak op mooie plekken waar je niet elke dag heen gaat. Natuurlijk schiet je veel foto’s en daar zit er altijd wel één bij die je gewoon een bijzonder gevoel geeft. Wat is nou mooier dan je favoriete vakantiefoto op je keukenachterwand?

2. Kies je favoriete recept

Denk je aan keuken dan denk je aan eten koken. Wat past er dus perfect op je keukenachterwand? Juist, je favoriete recept of gerecht.

 

3. Fleur je keuken op met bloemen

Komt het door de lente of zijn bloemen gewoon fantastisch? Wij hebben gemerkt dat een mooie bloem perfect staat op een keukenachterwand. Overweeg ook eens een bloemenafbeelding voor jouw keuken! Er zijn veel variaties mogelijk.

4. Materiaal looks zijn in

Een aluminium keukenachterwand is de beste oplossing voor je keuken. Maar wat als een print of foto niet bij jouw stijl past? Liever heb jij natuursteen, beton, hout, tegels of een ander natuurlijk ogend materiaal. Geen enkel probleem, wij hebben de perfecte oplossing.

Materialen zoals beton (niet makkelijk schoon te maken) of hout (niet brandveilig) zijn inherent niet geschikt voor je keuken. Toch wil je wel de uitstraling die deze materialen bieden.

Je neemt dan alsnog een spatwand van aluminium maar kiest er dan voor om deze er uit te laten zien als één van de andere materialen. Zo behoudt je in ieder geval alle voordelen van aluminium zoals éénvoudige schoonmaak en brandveiligheid. 

Met onze speciale behandelingsmethode kunnen wij de materiaallooks super natuurgetrouw in het aluminium verwerken.Sommige mensen hebben niet eens door dat de achterwanden niet van echt hout, beton of steen zijn, totdat ze het aanraken!

5. kies een kleur die helemaal bij jouw stijl past

Past geen van deze trends bij jou en jouw keuken maar wil je toch kunnen genieten van de voordelen van keukenachterwanden? Ook voor jou zijn er mogelijkheden.

Wellicht wil jij gewoon een nette, strak afgewerkte keuken.
Een simpele, mooie kleur vind jij meer dan voldoende.

Ook jij kunt bij Pimp Your Kitchen terecht. In de collectie “Colour Moods” worden platen in veel voorkomende kleuren aangeboden.

Alle voordelen van een aluminium keukenachterwand, in de stijl die jij wil.

Weet jij al welke jij neemt?