Foto: Foto_Paul_Ankie_Aangeenbrug_Electro_30_jaar_in_showroom

Aangeenbrug Electro pakt uit tijdens 30-jarig jubileum

Op 1 september bestaat Aangeenbrug Electro 30 jaar. Reden voor een feestje, zo vinden ze bij deze Zeeuwse witgoedspecialist. Ze trekken een heel blik aan acties en festiviteiten open!

14 September 2023

Niet zomaar feest

Aangeenbrug Electro viert dit 30-jarig jubileum niet zomaar. Eigenaar Paul Aangeenbrug legt uit: “Ons
25-jarig jubileum werd vijf jaar geleden opgeslokt door de bouw van ons nieuwe pand. Nu vonden we het tijd om onze medewerkers en klanten flink in het zonnetje te zetten. Want zonder hen stonden we nu niet waar we zijn.”

Geluk delen

Ankie, de echtgenote van Paul, blikt terug op de afgelopen jaren: “Hoewel de tijd is omgevlogen, maak je ontzettend veel mee in dertig jaar tijd. Daarom wilden we ons verhaal in het kort met iedereen delen.  En ons geluk delen we in het kader van ons jubileum ook. Enerzijds via de acties en festiviteiten, anderzijds met een mooie donatieactie voor Mercy Ships. Daarbij doneren we 30 euro per klant die een actieproduct koopt. Zo wordt ons jubileum een feest voor iedereen.”

Jubileumfeest

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober volgt het grote jubileumfeest. Iedereen is dan welkom bij Aangeenbrug Electro aan de Oude Zandweg 24 in Westkapelle. Er wordt gezorgd voor allerhande heerlijke hapjes en drankjes voor jong en oud en men organiseert smakelijke demonstraties in de showroomkeuken. Diverse partner-experts komen langs om tips en adviezen te geven, kids kunnen cupcakes bakken en er is een kleurplatenactie met een fantastisch leuke prijs. Lees alles over het jubileum.

Cadeau-acties

De hele maand september geeft Aangeenbrug Electro iedere week een leuk cadeau weg bij aankoop van een product t.w.v. 650 euro of meer. In de eerste week is dat bijvoorbeeld een ambachtelijk kruidenassortiment wanneer je een kookplaat of oven koopt.

Reacties