Foto: Servies_Like

3 x de mooiste serviestrends van dit moment!

Laat je inspireren door de nieuwe producten van like. by Villeroy & Boch

22 Juni 2024

De tijd dat servies bijzaak was en alleen het gerecht op je bord telde, is allang voorbij. Tegenwoordig is een stijlvol gedekte tafel belangrijker dan ooit! Gek op kleur, organische vormen of Scandinavische invloeden? Er is voor elke smaak en tafelsetting een match. Like. by Villeroy & Boch neemt je mee in de drie mooiste serviestrends!

1. Gek op groen!

Dat serviezen niet alleen maar wit hoeven te zijn is een feit! We zien veel kleurrijk servies op de tafels staan, maar in 2024 kunnen we niet om de trendkleur groen heen. Van koffiekoppen en theemokken tot de borden, kommen en schalen… deze prachtige kleur mag niet ontbreken op tafel. Met de nieuwe groenblauwe kleur Alga uit de Perlemor collectie van Like. by Villeroy & Boch geef je een mooie twist aan de deze trend.

Perlemor Alga is verkrijgbaar vanaf € 11,90 en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Het servies heeft een pottery look, maar is gemaakt van Premium Porselein.

2. Organische vormen

Organische vormen zijn heel populair in het interieur én op de tafel. Bij deze trend zijn serviezen niet perfect rond of vierkant en zorgen imperfecties voor een unieke setting! De populaire Lave aardewerkcollectie van like. by Villeroy & Boch combineert organische vormen met natuurlijke materialen en expressieve kleuren. In 2024 breidt de collectie uit met kannen, botervloten en schalen in de kleuren Gris en Glacé. Het glazuur wordt met de hand aangebracht op het servies. Zo heeft elk bord, elke beker en elke schaal een andere textuur en kleur en past daarmee mooi bij deze trend!

Lave is verkrijgbaar vanaf € 12,90, gemaakt van aardewerk en magnetron- en vaatwasmachinebestendig. 

3. Scandi style meets boho vibes

De boho look met eenvoudige Scandinavische invloeden zien we steeds meer terug op tafel. Borden, schalen en kommen uit de serviestrend ‘Scandi style meets boho vibes’ hebben harmonieuze kleuren, heldere vormen en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De nieuwe kleur Cotton uit de Crafted collectie van like. by Villeroy en Boch past goed in deze trend en zorgt voor die heerlijke rustige vibe op tafel! Tip: combineer de Crafted Cotton collectie met de gekleurde glazen uit de Like Glass collectie van like. by Villeroy & Boch voor een vrolijke touch!

Crafted Cotton is verkrijgbaar vanaf € 13,90, gemaakt van Premium Porselein en magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Kijk voor meer inspiratie op het Villeroy & Boch Facebook- en Instagramaccount of op de online shop.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties