MADE.COM lanceert nieuwe designs in augustus

In augustus zal MADE.COM hun bestverkochte huisdierencollectie uitbreiden – voor stijlvolle viervoeters en hun design-liefhebbende baasjes.

17 Augustus 2019

Het assortiment bestaande uit 15 nieuwe bedden voor huisdieren is een vervolg op de populaire Kyali collectie, die binnen drie dagen na de lancering in oktober 2018 werd uitverkocht – en waaruit bleek dat de vraag naar design meubels voor huisdieren groot was. De stijlen, van Bauhaus tot retro, en van Scandinavisch tot millennial-luxe, zorgen ervoor dat alle blaffers en miauwers er stijlvol uit zullen zien – ongeacht hun interieurstijl.

“Het succes van de eerste huisdieren collectie van MADE bewijst alleen maar hoe belangrijk huisdieren zijn voor onze klanten, en dat er een echte kloof is in de markt voor design huisdier producten die passen bij de huidige interieurtrends. MADE breidt hun aanbod dit jaar met plezier uit met opties die passen bij ons brede scala aan designstijlen, van Scandinavisch tot retro. Ik ben vooral dol op het op Bauhus geïnspireerde Piet dierenbed.”- Ruth Wassermann, Design Director, MADE.COM

Verder geeft MADE het klassieke industriële thema een update door ambachts referenties te combineren met luxe afwerkingen van messing en glas. MADE viert de imperfectie van de natuur met een warm, aardachtig kleurenpalet en een losse, illustratieve stijl, perfect voor het creëren van een cocoon-sfeer deze komende herfst.

Reacties