array(1) { ["path"]=> string(19) "www.triviumtrade.nl" }
Partner

Trivium Ceramics B.V.

Trivium Trade B.V. is de voordeligste leverancier in de BeNeLux van natuursteen, keramische tuintegels en kunstgras voor de professionele tuin- en tegelbranche.

Door al deze producten rechtstreeks vanaf de bron te importeren en in Nederland veel minder overheadkosten te maken in vergelijking met de concurrentie ligt de kostprijs stukken lager ten opzichte van de concurrentie. Al die dure showrooms, kantoorpanden en vertegenwoordigers kosten heel veel geld, en dat moet jij betalen!

Trivium houdt het liever simpel: dezelfde producten van dezelfde kwaliteit voor een andere prijs.

MEER TONEN

Met steenfineer verander je in enkele minuten de complete uitstraling van je wand, plafond, trap of meubilair. Steenfineer zijn 100% echte natuurstenen platen met een fiberglas rug. De platen zijn verkrijgbaar in maten tot 60x120cm en zijn slechts 1-2mm dik. Nu op voorraad in ruim 20 kleuren.

Steenfineer, 1mm dik natuurstenen platen voor de robuuste look!

Steenfineer is een dun en licht materiaal dat overal kan worden toegepast op gevels, muren, plafonds, vloeren en meubels. Trivium Trade B.V, importeur van en groothandel in natuursteen, levert deze tegels met een natuursteen oppervlak van leisteen of kwartsiet. Steenfineer-panelen lenen zich ook bij uitstek om buiten toe te passen. Met steenfineer kunnen houten schuttingen, tuinhuizen of muren bekleed worden die op een simpele en relatief goedkope manier een zeer luxe, massieve en robuuste uitstraling krijgen. 

 

Meer lezen over
'Steenfineer'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.