Partner

Cheminée Holland BV

Cheminée Holland Stijlschouwen is sinds 1996 in vertrouwde handen bij Adrie en Corian Heerkens. Zij geven leiding aan een team van tekenaars, constructeurs, verkopers en transporteurs. Cheminée Holland voorziet dagelijks meerdere dealers in Nederland van bijzondere stijlschouwen die hun oorsprong kennen in Frankijk of Spanje...

Bedrijfsoverzicht cheminee.nl

schouw: de Chambord

Bijzonder aan deze schouw, de Chambord, van Cheminée Holland zijn de afmetingen.

Omschrijving Chambord schouw


Bijzondere schouw Cheminée Holland. Chambord schouw van Cheminée Holland.

Bijzonder aan deze schouw, de Chambord, van Cheminée Holland zijn de afmetingen. Met een breedte van 233 cm en een hoogte van 168 cm is het van de vele modellen die in de showroom van Cheminée Holland opgesteld staan de grootste.

De schouw is uitgevoerd in de steensoort Pierre de Dordogne maar kan ook in een van de dertig andere steensoorten uit de collectie van Cheminée Holland gemaakt worden, ook past men kosteloos de maatvoering van de schouw aan de persoonlijke wensen van de klant.

In de afwerking gaat het om details. De eerste keuze voor een stijlschouw maakt Cheminée Holland in de steengroeven van Frankrijk en Spanje.

Daar wordt een uiterst nauwkeurige selectie uit de grote verscheidenheid aan steensoorten gemaakt. De jaren hebben ervoor gezorgd dat geen steen dezelfde is. Kleur, structuur, en adering zullen uiteindelijk bij iedere schouw verschillend zijn.

De kwaliteit blijft echter gelijk. Cheminée kwaliteit.
 

Meer lezen over
'schouw: de Chambord'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.