Profielfoto van ISODUCT
ISODUCT
Website
Herderlaan 20, 3851 BD Ermelo
maandag
08.30 - 17.00
dinsdag
08.30 - 17.00
woensdag
08.30 - 17.00
donderdag
08.30 - 17.00
vrijdag
08.30 - 17.00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Isoduct® alles-in-1 rookgaskanaal

Een kachel aanschaffen? Kies voor veiligheid & zekerheid met het alles-in-1 rookgaskanaal van Isoduct. Met ingebouwde brandprotectie & overal toepasbaar!

Isoduct® geeft brand geen kans

30% van alle woningbranden start in de schoorsteen. Voorkom dat er woningbrand ontstaat door schoorsteenbrand of oververhitting, geef vlammen geen kans. Bescherm uw huis en gezin, met het uitgekiende totaalsysteem van Isoduct. 

Onomstotelijk bewezen het meest innovatieve, veilige en beste rookgasafvoersysteem in Nederland. Ooit. 

Voordelen Isoduct® rookkanaal

Isoduct is een uniek totaalconcept in de markt van rookgasafvoersystemen, waarmee u direct aan alle wettelijke brandveiligheidseisen voldoet. Altijd de slimste keus - ook verkrijgbaar voor pelletkachels.

01 Ingebouwde brandprotectie

Een Isoduct rookkanaal doorstaat op zichzelf en glansrijk elke test, zelfs bij rieten daken en houten verdiepingsvloeren. U heeft dus geen extra brandwerende omkokering of ombouw meer nodig. Met het alles-in-1 rookgaskanaalsysteem van Isoduct zit u meteen en altijd safe.

02 Overal toepasbaar
Isoduct is het enige metalen rookkanaalsysteem in Nederland dat zelfstandig en volledig aan het Bouwbesluit (NEN6062:2017) voldoet, zelfs in de buurt van brandbare materialen. Isoduct is in elke woning toepasbaar, geschikt voor elk type dakbedekking.

03 Levenslang veilig stookplezier
Isoduct dankt zijn hoogwaardige industriële kwaliteit mede aan de roestvrijstalen 316Ti binnenpijp. Onverwoestbaar. Oersterk. Voor een leven lang, veilig stookplezier.

Ontdek meer voordelen
Al meer dan 100.000 huishoudens kozen voor Isoduct. Voor maximale brandveiligheid en stookcomfort. Ontdek meer voordelen op www.isoduct.nl.