Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Pelletkachels

Moretti produceert sinds 1960 een breed assortiment van houtkachels en pelletkachels/ketels. De uitstekende output en het rendement is gewaarborgd en een groot deel is te wijten aan de zeer hoogwaardige materialen gebruikt in de bouw. Door middel van vaste doorgangen, word de hete lucht door de heetste delen van de haard verspreid. Om voor de haard een hoog thermisch rendement te waarborgen en een lange levensduur te garanderen, zijn de kachels voor 30% gemaakt van gietijzer wat een zeer goede geleider is en goed bestand tegen hitte. De dubbele opening biedt een bepaalde route voor de gesloten glazen luchtinlaat, waardoor het glas langer meegaat en toegankelijk is voor reiniging door middel van een laterale opening. De ventilatie, gepositioneerd onder de vuur plank biedt een gemakkelijke toegang voor eventueel onderhoud of vervanging. De belangrijkste controle-eenheid werkt de ventilatie door het regelen van de luchtstroom en de werkingsmodus (handmatig of automatisch).

Het kiezen van een Moretti houtkachel en of pelletkachel betekent kiezen voor een uitstekende autonome verwarming unit die perfect kan worden geïntegreerd met het bestaande centrale verwarming systeem.

www.hotcare.nl

 

Houtpellets Aanbieding!

Greenmaxx houtpellets bestellen en laten bezorgen of afhalen.

Ga nu naar; houtpellets kopen

Meer lezen over
'Pelletkachels'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.